spot_imgspot_img
spot_img
-1.2 C
Vaslui
08-dec.-2023

Inconștiență cât casa, doi tineri au provocat un accident teribil în centrul Vasluiului! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

GRĂBIȚI… O accelerare și o depășire erau să producă, luni după-amiază, unul dintre cele mai grave accidente rutiere din ultimii ani, în municipiul Vaslui. Protagoniștii au fost doi tineri în vârstă de 20, respectiv 27 de ani, care în graba lor de a trece prin intersecția de la Independența și-au riscat atât propriile vieți cât și pe ale pasagerilor care îi însoțeau. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic încât una dintre ele s-a învârtit precum un titirez în intersecție, ajungând ulterior pe trotuar, unde doar norocul a făcut să nu se afle niciun pieton.

Din fericire, doar întâmplarea a făcut ca azi să nu vorbim despre decese în urma accidentului produs luni în municipiul Vaslui, în intersecția de la Independența. Evenimentul rutier a avut loc la orele amiezii, când șoferul unui autoturism marca Volkswagen se deplasa dinspre Piața Civică spre Casa de Asigurări de Sănătate. Aproape de fostul magazin Central, tânărul, care era însoțit de mama sa, a văzut că mai are câteva secunde verde la semafor, așa că a apăsat pedala de accelerație pentru a putea trece mai repede prin intersecție. De o grabă poate și mai mare a dat dovadă celălalt protagonist al accidentului, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care se afla în mașina marca Renaut împreună cu iubita lui. Acesta se deplasa dinspre Direcția de Sport și Tineret spre Piața Vidin, însă în momentul când a ajuns la semafor a observat că în fața lui mai erau alte două mașini care așteptau să se facă verde.Deși mai trebuia să aștepte 2-3 secunde, acesta a accelerat și a depășit cele două mașini care stăteau la semafor, o manevră total interzisă în astfel de situații. Intrând cu viteză mare în intersecție, autoturismul marca Renault a lovit Volkswagenul, al cărui șofer apăsa, de asemenea, pedala de accelerație. Impactul a fost unul deosebit de violent, iar bubuitura rezultată a adunat la fața locului zeci de persoane. Multe dintre ele au început să-și facă cruce când au văzut că cele patru persoane ies pe picioarele lor din mașinile avariate. Imediat, în intersecția cu pricina au ajuns și echipajele medicale, dar și cele ale Poliției Rutiere, care au efectuat cercetări la fața locului. Oamenii legii au ajuns la concluzia că în acest caz, ambii șoferi se fac vinovați pentru producerea accidentului, unul pentru că a forțat culoarea verde a semaforului, celălalt pentru că a efectuat o depășire neregulamentară. Cei doi vor rămâne fără permis de conducere pentru o perioadă de timp, însă nu știm și cât de multe vor învăța din această întâmplare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Pentru idioți, nu există limite, legi, bun simț, etc….! Și vasluiul este plin de astfel de idioți. Rușinos este că avem o mulțime de instructori auto incapabili să învețe pe cineva să conducă si examinatori auto care nu au nicio treabă cu regulamentele de circulație și scapă șoferi pe bandă rulantă. Dacă ar promova examenul doar cine merită cu adevărat, alta ar fi situația pe străzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.