Inconștienți la volan: fără permis, noaptea haihui!

INCREDIBIL… Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de două persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare. Mai precis, au condus mașiile fără a deține permis de conducere! Acum, ambii șoferi au dosar penal și vor fi trimiși în instanță pentru a primi pedepsele ce li se cuvin!

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni din cadrul Poliției Orașului Murgeni, aflați pe drumul comunal DC 59A, în Bârlălești, comuna Epureni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism (înmatriculat provizoriu în județul Vaslui) condus de către un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate. „Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că tânărul depistat conducând autoturismul figurează cu dreptul de a conduce vehicule – suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ziua și penalul la volan!

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, aflați pe drumul județean DJ 244B, în comuna Crețești, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism (înmatriculat în județul Vaslui) condus de către un bărbat de 28 de ani, din Urlați, comuna Dimitrie Cantemir. Bărbatul depistat conducând autoturismul figurează cu dreptul de a conduce vehicule – suspendat. „În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 
1 COMENTARIU

  1. Multe sate s-au umplut de ciuveie…fără ca țărănoii să aibă permis de conducere.Se urcă la volan băuți și colindă drumurile județene și comunale (aproape) majoritatea asfaltate.

LĂSAȚI UN MESAJ