Incredibil! O casă de amanet din Iași plătește tinichele la preț de aur! Angajații au constatat că bijuteriile aduse de un bărbat erau, de fapt, niște gablonțuri! Schema la care a apelat i-ar putea îmbogăți pe mulți peste noapte!

Reprezentanții unei case de amanet din județ au dat în judecată un bărbat din Iași. Reclamanții au cerut despăgubiri în instanță de la Mihai Gabriel Șerban. Aceștia au susținut că au constatat că ieșeanul le adusese niște gablonțuri, în locul unor bijuterii din aur

Un bărbat din Iași a fost dat în judecată de o casă de amanet. Angajații au constatat că bijuteriile primite de la el erau, de fapt, niște gablonțuri. Astfel, reprezentanții SC Redwood Company IFN SRL l-au chemat în fața instanței pe Mihai Gabriel Șerban.
Reclamanții le-au cerut judecătorilor să îl oblige pe ieșean la plata unei sume de peste 1.300 de lei. Totuși, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au dat o soluție contrară solicitării făcută de cei de la casa de amanet.

„Instanța respinge ca neîntemeiată cererea formulată de reclamanta SC Redwood Company IFN SA în contradictoriu cu pârâtul Mihai Gabriel Șerban”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mihai Gabriel Șerban, dat în judecată de SC Redwood Company IFN SRL

Procesul intentat lui Mihai Gabriel Șerban de către cei de la SC Redwood Company IFN SRL a început pe 17 martie 2020. Prin cererea înregistrată pe rolul instanței, reclamanții au solicitat ca ieșeanul să fie obligat să achite 706,96 lei, reprezentând contravaloarea sumei primită cu titlu de împrumut și comisionul aferent, precum și la plata sumei de 612,65 lei, reprezentând daune interese – comisionul aferent perioadei cuprinsă între data expirării contractului de amanet și data depunerii cererii. … https://www.bzi.ro/incredibil-o-casa-de-amanet-din-iasi-plateste-tinichele-la-pret-de-aur-angajatii-au-constatat-ca-bijuteriile-aduse-de-un-barbat-erau-de-fapt-niste-gablonturi-schema-la-care-a-apelat-i-ar-putea-im-4065635?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ