Incredibil: tatăl răpitor a mușcat-o pe mamă de mână, apoi i-a smuls copilul de 10 luni din brațe!

DETALII… Procurorii bârlădeni au descris cu lux de amănunte modul cum a acționat bărbatul care și-a răpit fiul de 10 luni din brațele mamei. Bărbatul s-a dus la fosta sa concubină cu care are doi copii, cu gândul să reia relația. Femeia nu a fost de acord, pentru că bărbatul este agresiv. Cei doi s-au certat, iar individul a mușcat-o pe femeie de mână și i-a smuls copilul din brațe și a fugit. Bărbatul a fost însoțit de mama sa, complice la întreaga acțiune.

Procurorul  de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad a pus în mișcare acțiunea penală față de Ionuț Pohrib, tatăl care și-a răpit copilul de numai 10 luni. Acesta este învinuit pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violență în familie. Procurorul bârlădean a pus în mișcare  acțiunea penală și față de inculpații Lenuța Pohrib, mama lui Ionuț Pohrib și Genete Relu,șofer,  pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate. În ordonanța procurorului s-a reținut următoarea situație de fapt:

„Inculpatul P.I. și persoana vătămată I.I.M. au avut o relație de concubinaj  din care au rezultat doi copii, unul de 4 ani și unul de 10 luni. Părțile s-au despărțit în fapt, pe fondul comportamentului agresiv al inculpatului P.I. În data de 17.03.2021, inculpații P.I., P.L. și G.R. au plănuit să meargă împreună la locuința persoanei vătămate I.I.M. în scopul de a o determina astfel pe mamă să reia conviețuirea cu inculpatul P.I. În acest scop, cei trei s-au deplasat cu autoturismul condus de inculpatul G.R., din sat Tălpigi, com. Ghidigeni  în municipiul Bârlad. În locuința persoanei vătămate I.I.M. au intrat doar inculpații P.I. și P.L. După o discuție în contradictoriu între inculpatul P.I. și persoana vătămată I.I.M., inculpatul a mușcat-o de antebraț pe vătămată și i-a smuls din brațe minorul în vârstă de 10 luni, cu care a fugit spre autoturism, însoțit de inculpata P.L. Autoturismul condus de inculpatul G.R. a demarat spre comuna Ghidigeni, în ciuda încercărilor mamei de a-și recupera copilul. Din Bârlad spre comuna Ghidigeni, jud. Galați, cei trei au urmat trasee ocolitoare, constatând că erau filtre de poliție pe care le-au  evitat, iar inculpatul P.I. a sunat-o pe vătămată și a anunțat-o că  dacă  anunță poliția omoară copilul și apoi el se sinucide.  În 17.03.2021, cei trei inculpați  au fost reținuți, iar  la 18.03.2021 procurorul a solicitat   luarea măsurii arestării preventive față de inculpații P.I. și G.R. Propunerea a fost admisă de Judecătorul de Drepturi și Libertăți de la Judecătoria Bârlad pentru 30 de zile”, se menționează în ordonanța procurorului de caz.

Față de inculpata Lenuța Pohrib,  s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului  judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 19 martie.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ