Incredibil! Un ieșean a scăpat de pușcărie după ce a vrut să-și violeze propria mamă! Individul a fost acuzat că a așteptat ca femeia să adoarmă, a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze!

Un tânăr din Iași a scăpat de temniță, chiar dacă a fost acuzat că a încercat să-și violeze propria mamă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe adolescentul Vlad Iulian M. la 2 ani și 9 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de viol. Minorul în vârstă de 17 ani a fost încătușat la finele anului trecut, după incidentul scandalos în care a fost implicat

Decizie incredibilă, luată în instanțele ieșene! Un tânăr nu va ajunge la pușcărie, deși a fost acuzat că a încercat să-și violeze propria mamă! Oamenii legii au susținut că minorul în vârstă de 17 ani a așteptat ca femeia să adoarmă, a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe adolescentul Vlad Iulian M. la 2 ani și 9 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de viol.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, fie în cadrul Primăriei Comunei Bivolari, județul Iași, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ. Constată încetată de drept măsura arestării preventive dispusă față de inculpatul Vlad Iulian M. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului, dacă acesta nu este reținut, arestat preventiv sau deținut în altă cauză”, au precizat judecătorii ieșeni. …https://www.bzi.ro/incredibil-un-iesean-a-scapat-de-puscarie-dupa-ce-a-vrut-sa-si-violeze-propria-mama-individul-a-fost-acuzat-ca-a-asteptat-ca-femeia-sa-adoarma-a-dezbracat-o-si-a-incercat-sa-o-violeze-galerie-foto-4160253?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ