20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Încrezãtor pentru sezonul viitor

- Advertisement -

Cu sperante…Antrenorul galben-verzilor s-a declarat extrem de multumit de victoria obtinutã de elevii sãi pe terenul celor de la Iasi. Ba mai mult, acesta vede semne foarte bune pentru viitor, din discutiile avute cu stafful administrativ rezultând conditiile necesare pentru ca în sezonul viitor sã se continue performanta la Vaslui.

Tehnicianul Vasluiului si-a felicitat jucãtorii pentru jocul bun de asearã, considerând locul cinci ocupat la finalul sezonului unul meritat având în vedere perioada mai putin bunã prin care a trecut echipa. Acesta se gândeste deja la sezonul urmãtor, discutiile purtate cu cei din conducerea clubului fãcându-l sã înceapã cãutarea de jucãtori pentru posturile deficitare. „În repriza a doua am jucat cu gândul la vacanțã, simțeam cã se va întâmpla lucrul acesta. Le-am spus cã trebuie sã plecãm bucuroși în vacanțã și nu trebuie sã stricãm acum ceea ce am realizat în ultimele meciuri. Le-am spus cã trebuie sã tratãm meciul cât mai serios. Nu știu dacã rezultatul e meritat sau nu, dar nu conteazã. Conteazã cã am câștigat și am terminat pe locul 5.Sper ca echipa din sezonul viitor sã arate mult mai bine, deja ne ocupãm de lista celor pe care vrem sã-i aducem. Trebuie sã aducem jucãtori în zona de mijlocaș, poate și un atacant. Lucrurile aratã foarte bine la Vaslui, avem și condițiile sã facem performanțã.

Am vorbit și cu domnul Porumboiu și cu ceilalți oameni din stafful administrativ, avem foarte multe lucruri de pus la punct. Eu din câte știu, echipa are un buget asigurat. Sigur, nu cred cã se mai pot face contracte ca pânã acum” au fost declaratiile antrenorului dupa finalul partidei de la Iasi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.