Îndemnul soției tânărului mort în accidentul de motocicletă: Iubiți-vă necondiționat!

Un accident cumplit s-a petrecut luni în zona Metro. Un tânăr aflat pe motocicletă a fost izbit de o mașină din cauză că șoferița nu s-a asigurat la schimbarea benzii. Din nefericire, tânărul a murit. El avea doar 26 de ani și a lăsat în urmă o soție cu inima frântă și un copil de doar 1 an. Iată ce a scris pe Facebook partenera sa de viață după această tragedie:

“Toată lumea confundă aceste aspecte cu dragostea insa realitatea dragostea este singurul sentiment care acoperă durerea și poate face pe cineva sa se simta mai bine . Se spune ca cel mai greu lucru din lume sa pierzi pe cineva pe care îl iubești. Foarte adevărat dar nimic nu doare mai tare pe lumea asta sa iti pierzi jumătate sufletului. Pe cineva alături de care ai îmbătrânit ,și pe care l-ai privit crescând în fiecare zi .Cineva care ti-a arătat cum sa iubești. Este cel mai rau lucru care i se poate petrece cuiva .Soțul meu a murit subit .Mi-a adus cea mai mare durere acesta cumplita zi 17.08.2020 și nu o pot accepta vreodată.

Mi-a adus atât de multă bucurie acesta relație minunată și frumoasa .Era totul pentru mine ,era sufletul meu. Acești 12 ani de relație m-a învățat sa iubesc necondiționat. Am trăit totul impreuna la cea mai frumoasa intensitate. Viata este scurta .Petreciti-va timpul cu soțiile/soții, iubiții vostri .Purtati-va frumos cu ei .Fiindcă intr-o zi ,când va veți ridica privirea din telefon ei nu vor mai fi acolo. Nimic nu este corect în viata ….asa ca iubiți-vă necondiționat.

IUBIREA PENTRU TINE Îngerașul meu și Sotul meu va fi veșnic pururea !!! Te iubesc PaPy Bogdan

Eu cu Ary te așteptăm acasă”, este mesajul postat pe Facebook. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/indemnul-sotiei-tanarului-mort-in-accidentul-de-motocicleta-iubiti-va-neconditionat–261528.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ