24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Indianul Gibilan si vânãtoarea de elefanti | PAMFLET

Indianul Gibilan, care la Secu avea numele de cod Geronimo, chiar si-a luat în serios porecla si s-a apucat de vânãtoare. La început a tras în papagali, apoi în porci mistreti si dupã ce a prins la cheag s-a dat la elefanti. Sã nu vã gânditi cã cei doi fildesi din vitrina fostului viceprimar Lorent erau vânati de Gibilan. Nici vorbã, erau ai „fratelui” sãu mai mic de potlogãrii, Bascã – spaima cimitirelor. Dar sã nu credeti cã a pus el vreun elefant la pãmânt, i-a procurat de la un hot din Belgia, asa, ca sã le facã în ciudã fraierilor.

Dar sã revenim! La ultima vãnãtoare filmatã de marele Bascã din Africa, se pare cã Gibilan chiar a împuscat un rinocer, fiindcã dupã cum spunea chiar el, l-a confundat cu un porc mistret. Filmãrile nu mint, chiar dacã sunt trase de pe o casetã pe un CD, tot de un hipopotam, dar important este cã la aceastã vãnãtoare boiereascã, a venit si flãcãul boierului. Nu sã împuste animale, ci sã le curete pantofii la jupâni. Cã doar Gibilan nu degeaba a ajuns mare si tare, asa dintr-o datã. I-a sters papucii lui Uzatu, apoi a trecut la un nene care era mare sef pe la pensionari si tot asa, pânã a ajuns sã facã afaceri de milioane cu cel de-i zic toti Puie Monta. În tabloul mirific al vânãtorii mai lipsea bucãtãreasa indianului, nimeni alta decât doamna cu catargu’. Mamã, ce mici si ciorbã de potroace face.

Acum, cã gasca s-a mãrit la Primãrie, se pregãteste o mare vânãtoare, mai ales cã marele indian a scãpat de dosarul de la DNA, cu teava vândutã de la Pogonesti. Si dacã cineva întreabã de ce lui Gibilan i se mai spune si Geronimo, sã stiti cã porecla de sef de trib indian vine tocmai de la fratii lui de culoare cu care a fãcut afaceri ilegale. Însã porecla i-a dat-o un tip misto din Primãrie, sãtul sã fie luat de prost de Gibilan.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here