Individul care a înjunghiat un taximetrist trimis în judecată de procurori

Autorul atacului asupra taximetristului comis în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2019 a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Arestat preventiv după comiterea agresiunii, Andrei Condrea a fost acuzat de tentativă de omor și urmează să răspundă în fața magistraților pentru fapta comisă. „S-a reţinut că, în data de 24.11.2019, în jurul orei 00.15, în timp ce se afla într-un autoturism taxi, pe str. Petru Rareş din mun. Botoşani, inculpatul a înjunghiat în zona gâtului persoana vătămată C.G., care se afla la volan, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 20-21 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie”, au precizat procurorii.

De altfel, victima a fost salvată datorită unei patrule de poliţie care se afla în zonă şi a intervenit în scurt timp. Agenții de poliție Cătălin Moruzi și Cătălin Dornean au fost cei care i-au sărit în ajutor taximetristului și l-au prins pe făptaș, tot ei fiind cei care au solicitat intervenția cadrelor medicale pentru ca bărbatul înjunghiat să fie transportat în cel mai scurt timp la spital (n.r. – vezi video).

Un echipaj SMURD format din medicul specialist în urgenţe Simona Gheorghiu, asistentul Camelia Caliniuc şi plutonierii Valentin Ciubotariu şi Ionuţ Grigoraş i-au acordat bărbatului primul ajutor, după care l-au transportat imediat pe bărbat la Urgenţe. Taximetristul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență asigurată de medicul Adrian Dondaş, bărbatul fiind salvat.

Agresiunea a avut loc după ce Andrei Condrea a apelat la un taxi pe Calea Națională, undeva în apropierea Serviciului de permise și înmatriculări auto, solicitând să fie dus în apropierea pensiunii Bianca. Individul a urcat pe bancheta din spate a mașinii, iar pe strada Petru Rareş a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe taximetrist……….https://www.monitorulbt.ro/local/2020/02/12/individul-care-a-injunghiat-un-taximetrist-trimis-in-judecata-de-procurori/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ