7.1 C
Vaslui
10-dec.-2022

Individul care a poftit la fiica vitregă a fost arestat preventiv!

- Advertisement -
RESPINS… Sentința arestului preventiv a rămas în picioare pentru individul care a încercat să își violeze fiica vitregă.

NU I-A MERS… După ce a vrut să-și violeze fiica vitregă (fata fostei concubine, pe care au crescut-o împreună), Florea Ioan Sorin, de 49 de ani, din Călimănești, comuna Puiești, a primit într-un final măsura arestului preventiv, sentința fiind definitivă. Tânăra de 20 de ani a reușit să scape de violul pe care îl pusese la cale fostul ei tată vitreg, după ce pe individ l-a lăsat… bărbăția, chiar în punctul culminant al planului său. Instanța bârlădeană a constatat pe 28 octombrie a.c., legalitatea și temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă față de inculpatul Florea Ioan Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol și a respins chiar și solicitarea inculpatului de a fi arestat la domiciliu. „Menține măsura arestării preventive dispusă față de inculpatul Florea Ioan Sorin, până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 30 de zile începând cu data de 28 octombrie a.c.”, este decizia Judecătoriei Bârlad.

Pe 4 octombrie, un bărbat de 49 de ani i-a pus gând rău unei tinere de 20 de ani, fata fostei sale concubine. Deși a crescut-o de mică, pe când era împreună cu mama ei, acum fiind singur, s-a gândit la ceva prospătură. A chemat-o pe fata de 20 de ani la el, sub pretextul că are să vorbească ceva cu ea. Femeia s-a dus și s-a trezit cu fostul tată vitreg peste ea, încercând să o violeze. Fata s-a zbătut, dar a fost doborâtă de bărbatul înfierbântat! Pedeapsa divină nu a întârziat, oricât s-a chinuit, nu a avut succes cu… bărbăția, care a „refuzat” să participe la viol! Fata s-a zbătut și a reușit într-un final să scape de violator, chemând poliția la 112. Auzind ce-l „paște”, Ioan Sorin Florea a fugit în sat. Polițiștii au sosit la fața locului și, împreună cu mai mulți săteni, l-au căutat pe violator. Acesta stătea pitit într-un lan de porumb de la marginea satului. A fost imediat reținut și dus la Poliția Bârlad, la audieri. Fata a mers și ea la medicul legist, care a confirmat tentativa de viol. Astfel că, Ioan Sorin Florea a ajuns pe 6 octombrie în fața judecătorului de drepturi și libertăți al Judecătoriei Bârlad, care a admis propunerea procurorului de caz, fiind arestat preventiv pentru tentativă de viol. Inculpatul a atacat decizia magistratului, care nu era definitivă, cu apel în termen de 48 de ore de la comunicare. Lucru pe care l-a și făcut, iar instanța superioară a decis că sentința primei instanțe, a Judecătoriei Bârlad, este în regulă și a respins apelul. Continuă astfel judecarea faptei, Florea Ioan Sorin fiind acuzat de tentativă la infracțiunea de viol.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.