Indivizii care au tăiat cauciucurile unei autospeciale de poliție, trimiși în fața instanței pentru ultraj!

Daniel Asandei

JUDECAT… Daniel Asandei și Gabriel Asandei, doi tineri din comuna Vutcani, au fost trimiși în judecată de procurorii bârlădeni, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, violare de domiciliu și distrugere. Cei doi sunt acuzați că, în noaptea de 20/21 mai, 2018, au tăiat cauciucurile la trei mașini, printre care și o autospecială de poliție aparținând IPJ Vaslui, aflată în curtea Postului de Poliție Vutcani, unde locuia și agentul de poliție Andrei Mantaroșie. Daniel Asandei este acum în arest preventiv, el fiind judecat și într-un alt dosar, pentru furt în scop de folosință, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis și distrugere. Acesta a profitat în 2020, de faptul că o familie de pensionari din comună au lăsat autoturismul neasigurat în garaj, și cu cheia în contact! După ce a furat mașina, hoțul a intrat cu ea în șanț, neavând permis, a fugit de la fața locului și a sustras mai multe bunuri din autoturism.

Judecătorii bârlădeni au avut un termen în dosarul trimis la instanță de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Ședința s-a desfășurat on-line, fiind audiat Daniel Asandei, care este arestat preventiv într-un alt dosar. Faptele pentru care sunt judecați Daniel și George Asandei, sunt destul de grave, ei având un cumul de infracțini pentru care vor lua ani buni de pușcărie. Infracțiunile pentru care sunt trimiși în judecată amândoi, în același dosar, sunt de ultraj, violare de domiciliu și distrugere. Acestea s-au petrecut în 2018, în noaptea de 20/21 mai, când trei mașini au fost distruse. A fost vorba despre o răzbunare ce l-a vizat pe agentul de poliție din comuna Voinești. Indivizii, la acea dată necunoscuți, au tăiat roțile mașinii agentului de poliție Andrei Mantaroșie, mașinii iubitei sale, precum și ale autospecialei de politie. Polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele video de la un magazin din zona unde locuiește polițistul, fiind indentificate zeci de persoane care, ulterior au fost aduse la audieri. Aproape jumătate dintre tinerii comunei Vutcani și din localitatea Mălăiești au dat explicații polțiștilor.

Șoferul Iadului: a furat mașina unor bătrâni și a ajuns cu ea în șanț!

Tânărul din comuna Vutcani, Daniel Asandei, a fost arestat preventiv în 2020, pe13 februarie, de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Banca, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere. Acesta a profitat de faptul că o familie de pensionari din comună au lăsat autoturismul neasigurat în garaj, și cu cheia în contact! După ce a furat mașina, hoțul a intrat cu ea în șanț, neavând permis, a fugit de la fața locului și a sustras mai multe bunuri din autoturism.

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/infractorii-i-au-pus-gand-rau-agentului-de-politie-mantarosie/

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/soferul-iadului-a-furat-masina-unor-batrani-si-a-ajuns-cu-ea-in-sant/
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ