spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

Infioratoarele povesti sexuale din trecutul scotianului pedofil ies la iveala!

- Advertisement -

DEZVÃLUIRI. Serviciile de politie din mai multe tãri europene investigheazã cazul scotianului James Connor prins la Vaslui si acuzat de pedofilie. Cercetãri amãnuntite face si cotidianul “Daily Record” din Glasgow. Reporterii se aflã într-un stadiu avansat al investigatiilor, descoperind în trecutul lui Connor întâmplãri cel putin ciudate. Se pare cã scotianul ar fi abuzat copii încã de la vârsta de 13 ani! Un fost sef al camionagiului are pregãtit pentru politistii un dosar cu traseele prin Europa pe care Connor le fãcea pentru firma sa, dar si cu “disparitiile” repetate ale scotianului de care nimeni nu mai auzea zile întregi. Acesta explica de fiecare datã sefilor escapadele pe motiv cã si-a pierdut telefonul mobil trebuind astfel sã se întoarcã din drum sã-l caute, ori cã i s-a descãrcat bateria de la masinã. În cãlãtoriile sale de servici acesta lua de fiecare datã bãieti spunând cã îi plimbã, nevinovat, la cererea lor, prin diferite tãri. Dat dispãrut de multe ori de sefi, acesta era gãsit de obicei în celebrele parcãri gay din Europa dând petreceri cu mai multi adolescenti în chiar tirul sãu.

INVESTIGATII. Camionagiul scotian acuzat de abuzarea sexualã a mai multor copii din Vaslui ar fi luat cu el bãieti în cãlãtorii de serviciu pe distante lungi în Europa, dispãrând subit, de mai multe ori, cu tot cu tir. Fostii sãi sefi îl cãutau prin Europa, în timp ce Connor dãdea petreceri cu adolescenti în celebre parcãri gay. Acestea sunt doar unele din concluziile cercetãrilor pe care le face în prezent reporterul de investigatii Janice Burns al ziarului “Daily Record” din Scotia care investigheazã cazul britanicului acuzat de pedofilie încã de la început.

“Din ce am descoperit pânã acum, James Connor are un trecut destul de ciudat. Am vorbit cu multe persoane, am investigat detaliat. Vom continua sã cercetãm acest caz”, a declarat,  ieri,  pentru Vremea Noua,  Janice Burns. Conform celor publicate de tabloidul din Marea Britanie, unul din fostii sefi ai lui Connor, auzind de povestea acestuia din România, plãnuieste sã înmâneze un dosar politistilor scotieni privind disparitiile repetate ale camionagiului pe continent. Astfel, Tom Murphy, care detinea în urmã cu câtiva ani firma “TM Transport”, a declarat ziarului din Glasgow cã scotianul a fost gãsit odatã “într-un popas rutier gay cu o cabinã plinã cu bãieti”, spune acesta, citat de “Daily Record”. James Connor a lucrat pentru firma lui Tom Murphy, “TM Transport” din Hamilton, Lanarkshire, în 2002, conducând camioane cu cartofi prãjiti (snacks-uri în limbaj popular n.r.). Povestind în continuare despre Connor, fostul sef spune cã acesta dispãrea subit zile întregi aducând pentru aceasta tot felul de scuze penibile, cum cã si-ar fi pierdut telefonul, ori cã a rãmas fãrã baterie la camion.

Disparitiile si petrecerile lui Connor în celebre popasuri gay din Europa

PARTY-URI. “De asemenea mi s-a pãrut ciudat, lua cu el destul de des în curse un bãiat de 15 ani, zicând cã era un prieten de-al lui. Odatã avea cu el un bãiat mai tânãr cu el, zicând cã era fiul lui, dar nu stiu sã fi avut Connor vreun fiu. Dispãrea cu zilele. Ceva nu era în regulã”, declarã în continuare Tom, citat de ziarul din Scotia. La al patrulea trasport pentru companie, Connor a sofat pâna la Ardooie în Belgia, apoi a sustinut cã s-a descãrcat bateria camionului. Tom Murphy a devenit suspicios si a trimis un coleg în zonã ca sã-l gãseascã pe Connor. A fost gãsit într-un cunoscut popas rutier gay cu o cabinã plinã de bãieti. Scotianul nu-si imaginase cã seful lui va trimite pe cineva dupã el. Era dat dispãrut de 24 de ore, iar când au dat de el s-a dovedit cã nu i se terminase bateria, asa cum spusese initial. Connor a mai fost dat dispãrut în timpul a douã curse în Italia. În primul caz, acesta i-a spus lui Tom cã si-a pierdut telefonul, în al doilea, i-a luat 10 zile pentru o treabã care ar fi durat o sãptamânã. Într-un final, James Connor a fost dat afarã. Seful sãu a declarat pentru “Daily Record”: “Am primit apoi un telefon ciudat de la o femeie din Poole, unde fusese cu ocazia uneia din ultimele curse efectuate pentru mine. Mi-a spus cã acesta i-a abuzat sexual copiii dupã ce se împrietenise cu dânsa si i-am zis sã contacteze politia”, spune Murphy. De mentionat cã si compania “Ross International” pentru care lucra în prezent Connor l-a declarat dispãrut cu tot cu tir la Politia din Bellshill, localitatea de bastinã a scotianului. Dupã ce au aflat de întâmplãrile din România, cei de la “Ross International” si-au retras cererea de la politie. Nu au depus plângere penalã pentru furt, fiind interesati numai de recuperarea tirului.

Cu “probleme” de la 13 ani?

MÃRTURII. Reporterii au mai investigat cazul unei femei din Scotia care pretinde cã James Connor i-ar fi abuzat copilul de numai 5 ani pe când scotianul avea doar 13 ani! Femeii încã îi este fricã de Connor asa cã ziarul respectiv nu i-a fãcut public numele. Astfel, persoana s-ar fi dus la asistentii sociali din Bellshill unde a povestit cã fiul ei i-a spus cã a fost abuzat de Connor. I s-ar fi replicat cã nu este posibil ca un bãiat ca James, de numai 13 ani si cu o bunã educatie în religia catolicã sã facã asa ceva. Din contra, povestea persoanei a trezit suspiciunile asistentilor sociali. Acestia au anchetat cazul luni de zile si au fost pe punctul de a lua copii din sânul familiei familie. Pãrintii au cedat nervos la un moment dat, iar tatãl copilului a vrut sã se sinucidã! În acel moment asistentii sociali au renuntat la ancheta lor. Un alt caz este cel al scotiencei Sadie McLaren care a declarat cu câteva zile în urmã reporterului Janice Burns cã scotianul ar fi rãpit cinci copii, incluzind copilul ei de opt ani, într-o duba în Motherwell, Lanarkshire, în 1995. La acea datã a fost închis pentru trei luni sub acuzatia de tulburare a linistii publice si folosirea de nume fals pentru închirierea unei dube, însã nu a fost acuzat de abuzarea sexualã a copiilor. Connor a fost prins duminica trecutã lânga Vaslui. Politistii vasluieni au spus cã s-au gãsit doi bãieti în camion. A fost acuzat de act sexual cu un minor si pornografie infantilã prin sisteme informatice. Politia crede cã au fost în jur de 5 victime. Scotianul e pasibil de 15 ani de închisoare.

Connor a vãzut jumãtate de Europã

Politia din mai multe tãri europene investigeazã cazul lui Connor.

Pe lânga Belgia si Italia, câta vreme a lucrat pentru Tom Murphy, Connor a mai fost în Olanda, Austria si în localitãti din Marea Britanie. Iatã traseele lui Connor din Europa de Vest: UK (Aberdeen, Gairloch, Dingwall, Poole, Leeds, Stoke, Grimsby, Derby, Tamworth, Livingston, Glasgow, Grangemouth); Olanda (Breskens and Hodgenheide); Belgia (Busserhoult, Aardooie, Bruges, Veurne); Franta (Boulogne si Lille); Italia (Choiggia, Padova, Bergamo, Sizaine, Busto Arsizio, Milan, Drezzo). La acestea se adaugã recentele trasee din Europa de Est pe care le-a fãcut pentru compania “Ross International”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.