15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

UPDATE Detalii înfiorãtoare: cum si-a ucis bârlãdeanca bebelusul de câteva zile!

- Advertisement -

INFIORÃTOR… Mama ucigasã a fost retinutã de procurori, în aceastã searã, fiind dusã la audieri. Femeia le-a povestit anchetatorilor ororile la care si-a supus bebelusul. L-a izbit cu capul de tot ce i-a iesit în cale, apoi l-a scos în curtea casei si l-a cãlcat în picioare. Totul sub privirile celor doi copii, de patru si sapte ani. Dupã ce i-a trimis pe acestia în casã, a luat o placã de teracotã spartã si si-a despicat copilul în douã. Aceste scene i-au oripilat pânã si pe anchetatori, care i-au pus cãtusele când au urcat-o în masinã pe mama ucigasã, pentru a o duce la audieri. În trecut, femeia a suferit o depresie dupã nasterea primului copil. În 2010, aceasta a fost internatã la Psihiatrie. Dupã doi ani, boala a recidivat si mama criminalã a ajuns din nou pe mâna doctorilor.

UPDATE: DE GROAZĂ … Amănuntele legate de moartea copilașului de doar opt zile sunt înfiorătoare. Copilul a fost bătut crunt de mamă, apoi pur și simplu eviscerat, dupa care l-a aruncat într-o pungă în cadă. Procurorul de caz, Alice Ruja, încearcă, la această oră, să înțeleagă ce a determinat-o pe mamă să facă un asemenea gest dar și să afle dacă bebelușul a murit de la bătaia încasată sau era în viață în momentul în care femeia a început să-l măcelărească. Mama ucigașă era singură acasă în momentul în care și-a pierdut mințile. Sora ei a sunat la copilul care era la ucigasa acasa si acesta i-a spus plangand ca Roxana il bate tare pe bebelus. Ea a fost cea care a descoperit ce s-a întâmplat și a sunat la 112. La fața locului a sosit o ambulanță , urmată de un echipaj de poliție. Între timp a ajuns și tatăl bebelușului care era la serviciu dar și alte rude ale femeii. Deoarece spiritele erau încinse, polițiștii au decis să o ridice și să o ducă la sediul Poliției Bârlad. La această oră cercetările continuă.

UPDATE Mama ucigașa este Elena Roxana Smocot de 27 ani
Copilul omorât cu brutalitate a fost născut pe 4 iunie, sex masculin, 3.2 kg, nota primită la naștere fiind 8.
Copilul a fost externat cu mama, fară probleme medicale pe data de 8 iunie.
Procurorii criminaliști au ajuns la fata locului si cerceteaza imprejurarile in care s-a petrecut grozavia.

PSIHOZĂ… La Bârlad astăzi s-a petrecut o crimă ingrozitoare. O mamă de 27 de ani și-a ucis bebelușul de nici 10 zile. Cel mai probabil mama a suferit o psihoza post natală și a eviscerat copilul. În prezent politiștii bârlădeni sunt la fața locului și este așteptat procurorul criminalist. Mama este la sediul Poliției Bârlad pentru interogatoriu. Cercetările sunt in curs de desfășurare.

Vom reveni cu amanunte in cel mai scurt timp.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.