spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Infirmieră cu Covid 19, dosar penal după ce a fugit din spital la Biserică

- Advertisement -

INCREDIBIL… Femeia în vârstă de 48 de ani este infirmieră la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui. Aceasta a fost confirmată cu Covid 19 și este internată cu Covid 19 la Spitalul din Bârlad de zece zile. Femeia, acum, pe lângă faptul că este bolnavă de Covid 19, este cercetată și într-un dosar penal deschis de polițiști „in rem” pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru că avea o formă ușoară de Covid iar pavilionul unde era internată se afla chiar lângă Biserică (cea din curtea Spitalului) femeia s-a gândit duminică dimineață, că ar fi bine să meargă la slujbă și să se roage să scape de boală. Doar că, după ce a pupat toate icoanele din Biserică și s-a închinat la ele, a fost înșfăcată de medici direct din mijlocul enoriașilor și dusă înapoi în salon!

„Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești! Infecția se răspândește foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienții, dar aceștia trebuie să fie conștineți că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecați! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiți să anunțăm și poliția”, a spus Daniela Borș, managerul spitalului bârlădean.

„Am fost sesizați prin apel la 112 de către un medic de la spitalul din Bârlad, cu privire la faptul că, o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată. În scurt timp aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.