Informația momentului în România. Ce se întâmplă la Matei Balș. Totul este plin

Institutul “Matei Balș” din Capitală este plin, toate cele 640 de locuri fiind ocupate cu pacienți bolnavi de coronavirus. Creșterea numărului de cazuri din ultimele zile ar putea pune presiune pe sistemul sanitar din România.

Numărul în creştere a cazurilor de infectare cu coronavirus din ultimele zile se resimte puternic în spitalele din Capitală.

În consecință, Institutul „Matei Balș” este plin, toate cele 640 de locuri sunt ocupate. Astfel, Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” nu mai poate face internări.

Reluarea activității spitalelor

La Institutul „Victor Babes” sunt 450 de locuri, din care mai sunt libere 150. Conducerea unității sanitare se așteaptă ca până la finalul acestei săptămâni să fie ocupate toate locurile, pentru că vin mulți pacienți și, în plus, sunt preluați pacienți și de la alte spitale, așa cum este cazul Spitalului Colentina, care a fost declarat unitate COVID, dar care acum își reface circuitele pentru a-și relua activitatea. ….https://www.capital.ro/informatia-momentului-in-romania-ce-se-intampla-la-matei-bals-totul-este-plin.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ