spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Infractor periculos, căutat de autoritățile din Rusia, depistat la controlul de frontieră în Albița

- Advertisement -
PRINS… Individ cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf armat, tâlhărie și evadare pe teritoriul Rusiei, prins la Albița

PE AICI NU SE TRECE!… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat și reținut un bărbat cu cetățenie Republica Moldova căutat de autoritățile din Rusia, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf armat, tâlhărie și evadare, pe teritoriul acestui stat.

Acesta a încercat, pe 24 august, să treacă prin Punctul de Frontieră Albița-I.T.P.F. Iași, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autocar.  Bărbatul, cu cetățenie Republica Moldova este în vârstă de 49 de ani. „La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele bărbatului este o alertă de arestare Interpol emisă de Rusia la data de 20.01.2022, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, jaf armat și evadare, pe teritoriul  acestui stat. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat Irina Mirică, comisar de poliție, purtător de cuvânt al SPTF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.