spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

ÎNFRÂNGERE DRAMATICÃ

- Advertisement -

CSM Vaslui – Steaua Bucuresti      24-25

GHINION… CSM Vaslui, înfrângere dramaticã în meciul cu Steaua Bucuresti, primul de pe teren propriu din aceastã stagiune. Dupã un meci echilibrat, în care cele douã formatii au mers „cap la cap”, Vasluiul a ratat în ultimele secunde un rezultat pozitiv. Bucurestenii s-au impus la limitã, scor 24-25 (12-15).

Partida din etapa a doua a Ligii Zimbrilor, dintre CSM Vaslui si Steaua Bucuresti, s-a jucat cu garda jos, iar suspansul s-a mentinut pânã în ultimele secunde. Handbalistii vasluieni au avut momente foarte bune, mai ales în repriza secundã, când a întors rezultatul de douã ori, de la 12-16 la 17-16 si 17-21 la 22-21. Portarul Vasluiului, Valentin Petrila a fãcut un meci de exceptie cu Steaua, blocând în numeroase rânduri atacurile „ros-albastrilor”. De altfel, si antrenorul Stelei, Ovidiu Mihãilã, l-a declarat omul meciului. Bucurestenii au condus cu 25-24, dar la ultima fazã atacul a apartinut Vasluiului, care a reusit sã obtinã o loviturã de la 7 metri. Interul Florin Acatrinei a avut sansa egalãrii la ultima fazã, dar portarul Iancu a apãrat lovitura de la 7 metri. Pentru CSM Vaslui au înscris: Acatrinei (7), Amihãesi (5), Soare (5), Vancea (2), Dragon (1), Carali (1), Cumpãnici (1), Chiratcu (1) si Petrila (1). În urmãtoarea etapã, CSM Vaslui joacã, pe terenul campioanei, Dinamo Bucuresti.

„Nu merit acest titlu”

Antrenorul Stelei, Ovidiu Mihãilã, l-a vãzut pe portarul Vasluiului, Valentin Petrila, cel mai bun jucãtor al partidei de duminicã seara. „Nu cred cã merit acest titlu. Cred cã toti bãietii din echipã meritã acest lucru. Fiecare dintre ei este un erou, deoarece fãrã contributia lor nu am fi reusit sã ducem aceastã bãtãlie.”, a spus portarul Valetin Petrila.

Final cu repetitie

În sezonul 2014-2015, HC Vaslui a câstigat pe terenul Stelei în etapa a 16-a a Ligii Nationale, scor 32-31. La ultima fazã a meciului, bucurestenii au beneficiat de o loviturã de la sapte metri, dar Nistor nu a reusit sã înscrie, iar Vasluiul a obtinut victoria.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.