17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

Înfrãtirea se retrage din campionat!

- Advertisement -

Liga a IV-a / Seria “Nord” va fi formatã din sapte echipe

DECIZIE… Dupã Smart Negresti, Fortuna Vaslui si FDR Tutova o altã echipã din Liga a IV-a a anuntat cã se retrage din campionat. Nemultumiti de deciziile luate de comisiile Asociatiei Judetene de Fotbal, conducãtorii echipei de fotbal, Înfrãtirea Moara Grecilor au decis sã-si retragã echipa din campionat.

Au mai rãmas câteva zile pânã la începerea returului în seria “Nord”, dar pânã în acest moment sunt foarte multe necunoscute. O ultimã problemã a apãrut ieri, atunci când cei de la Înfrãtirea Moara Grecilor au anuntat cã se vor retrage din campionat. În aceste conditii seria “Nord” va rãmane cu doar sapte echipe! Chiar dacã echipa era implicatã în lupta pentru calificarea la play-off, oficialii Înfrãtirii tin sã tragã un semnal de alarmã asupra lucrurilor urâte care se petrec în fotbalul mic vasluian si au hotãrât sã retragã echipa din campionat. “Retragem echipa din campionat. Sunt mai multe motive care ne-au fãcut sã luãm aceastã decizie. Considerãm cã suntem dezavantajati si de aceea ne retragem din campionat”, a declarat Mihai Fanache. Conducãtorii Înfrãtirii mai spun cã cãrtile sunt deja fãcute pentru ca Vointa Stefan cel Mare sã acceadã din nou la play-off. “Trebuia ca Vointa sã piardã meciul cu FC Lipovãt cu 3-0, pentru cã nu au asigurat conditiile necesare disputãrii unui joc de Liga a IV-a. Au amânat meciul pentru ca Vointa sã învingã si sã meargã la play-off. Ne-au furat si cu arbitrii în tur si mai bine ne vedem de treaba noastrã, dacã se stiu deja echipele calificate la play-off”, a adãugat Fanache.

“Din varã ne vom înscrie din nou”

Chiar dacã acum se retrage din campionat, Înfrãtirea va reveni în campionatul judetean de fotbal în editia viitoare, dacã lucrurile se vor schimba în bine. “Din varã ne vom înscrie din nou în campionat, dacã vom vedea cã lucrurile se vor schimba în bine. Am votat cu Stãnisteanu pentru cã am crezut cã se va schimba ceva, însã nu s-a schimbat nimic”, a mai zis Fanache.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.