Înmormântare în ritm de manele, încheiată cu amenzi şi dosare penale. Poliţiştii s-au sesizat după live-urile transmise pe Facebook

Dosar penal şi amenzi după o înmormântare la care s-au ignorat regulile impuse în pandemia de coronavirus. Totul s-a întâmplat în satul Chişoda, de lângă Timişoara. Zeci de persoane au participat sâmbătă după-masă la o înmormântare în satul Chişoda. Unii dintre participanţi au transmis live pe Facebook, iar imaginile au ajuns şi la poliţişti. În cimitirul din localitate au răsunat manelele.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului la finalul evenimentului religios, dar l-au identificat pe organizatorul înmormântării, şi l-au sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de lei conform Legii nr. 55/2020.    „De asemenea, poliţiştii au reuşit identificarea a 12 participanţi la eveniment, care au fost sancţionaţi cu amendă in valoare de 500 de lei fiecare.    Totodată, s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, urmând ca în cursul cercetărilor să fie identificate toate persoanele care au participat la acest eveniment”, au transmis cei de la IPJ Timiş.

Citeste mai mult: adev.ro/qre5jl
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ