spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Inna, regina discotecilor europene în 2010

- Advertisement -

Inna a confirmat aşteptările specialiştilor muzicali şi a început anul cu dreptul. Românca a fost desemnată câştigătoarea Eurodanceweb Award, din cadrul competiţiei omonime.

Deşi într-un editorial BBC a fost numită ironic „cântăreaţa sudoku”, din cauza ambiguităţii versurilor melodiei care a făcuto celebră, „Hot”, Inna a rămas printre favoriţii ascultătorilor de muzică disco atât din Europa, cât şi de pe continentul american.

Pe cea de-a doua poziţie în cadrul Eurodanceweb Award a urcat cântăreaţa suedeză Velvet, cu remixul „My Destiny”, inclus pe cel de-al doilea album al său, „The Queen”. Velvet a lansat, din 2005 şi până în prezent, nu mai puţin de 10 single-uri, fiecare dintre ele fiind incluse în top 20 al ţării sale şi reportând numeroase succese internaţionale. Artista face parte, de asemenea, din corul Organizaţiei Suedeze Eurovision.

Cu piesa „The Day After” (Will I Be Free), realizată de producătorul Roni Meller în colaborare cu grupul belgian Dee Dee, Israelul a reuşit să urce pe locul al treilea, fiind cel mai important succes al acestei ţări în respectiva competiţie.

Din lista nominalizaţilor au făcut parte, anul acesta, mai multe nume internaţionale. Italia a fost reprezentată de surorile Paola&Chiara, cu single-ul „Pioggia d’Estate”, şi, pentru prima dată în istoria competiţiei, Egiptul fost inclus în top, onoarea debutului revenindu-i tinerei Lara Scandar, câştigătoarea ediţiei arabe a concursului de talente „Star Academy”.

evz.ro

În această a zecea ediţie a Eurodanceweb Award au fost înscrişi 40 de concurenţi care au interpretat diverse stiluri muzicale, de la hip-hop, la folk sau piese cu influenţe orientale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.