spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual al Fiscului, obligatorie de la 1 martie 2022 pentru oricine desfășoară o activitate economică

- Advertisement -

Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual va deveni obligatorie începând cu trimestrul doi al anului viitor. Codul de procedură fiscală va impune această digitalizare forțată pentru oricine desfășoară o activitate economică.  

Înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual al Fiscului va deveni obligatorie de la 1 martie 2022 pentru  orice entitate care are o activitate economică. Inclusiv persoanele fizice care au profesii liberale vor trebuie să fie înregistrate.

Ministerul de Finanţe va aduce modificări Codului de procedură fiscală și va fi o digitalizare forțata a relației cu contribuabilii.

Spaţiul Privat Virtual, cunoscut sub acronimul SPV, facilitează relația de la distanță cu autoritatea fiscală și permite depunerea declarațiilor în format digital, cu un program 24/7.

Majoritatea contribuabililor s-au înregistrat voluntar pentru că simplifică mult relația cu autoritatea fiscală. …https://www.digi24.ro/stiri/economie/digi-economic/inregistrarea-in-spatiul-privat-virtual-al-fiscului-obligatorie-de-la-1-martie-2022-pentru-oricine-desfasoara-o-activitate-economica-1644727

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.