spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Înregistrări controversate cu un membru AUR care dă indicații despre cum să se elibereze unele documente

spot_imgspot_img
- Advertisement -

O serie de înregistrări audio au fost postate pe Facebook de arhitectul Alexandru Hortopan, din Târgu Jiu, membru USR, în care se aude vocea lui Nicolae Ivăniși, fost coordonator al ADN și în prezent membru AUR.

Acesta dă o serie de indicații cu un limbaj agresiv cu privire la eliberarea unor autorizații sau avize. Nicolae Ivăniși este soțul secretarei primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vezi să nu se apuce să-l încarce cu 7.000 de avize, că i le bag pe gât f… morții mă-sii, că ala e o mare stricăciune, fără vecini în p… mea, că sunt la șapte metri“; „Să-i dea și el bice că e urgent acolo“; „Vezi că vine nașu’-meu până la tine. Atât. Nașu’ lui Ivan. Hai, să vedem cum facem să-l rezolvăm pe ăsta. Pa!“; „Ăla e al lui Cristi Niculescu și a unei firme, nu e al lui Răuț. Spune că ea nu vrea să-l facă. Stă acolo nefăcut și ea nu vrea să-l facă. Deci trebuie să-l facă altcineva din biroul ala, dacă jegoasa aia nu vrea, înțelegi, ca să vezi că vezi cât e de ordinară. De a ieșit circul atunci cu juridicul și, până la urmă, toată lume a spus că este ok, iar ea nu vrea să-l facă. Vezi și tu despre ce e vorba“, se aude pe înregistrarea video…https://adevarul.ro/stiri-locale/targu-jiu/inregistrari-controversate-cu-un-membru-aur-care-2250978.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.