31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Inspecție tehnică periodică falsă, depistată la controlul de frontieră

PRINS… Polițiștii au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice, fiind false.

DE BELEA… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unui cetățean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autovehiculul pe care îl conducea. Astfel, pe 24 mai a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalitățlor de control, pentru a intra în țară, un bărbat din R.Moldova, în vârstă de 34 de ani, care conducea un microbuz, înmatriculat în Bulgaria.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezilor efectuării inspecției tehnice periodice prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de fomă și fond ale unor documente autentice, fiind false. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here