spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Instructorul Eleodor Gheorghian a obținut centura neagră 4 Dan, în Taekwon-do ITF! (FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -
Eleodor Gheorghian

REMARCABIL… După ce la începutul lunii august, cei 14 sportivi ai ACS Kwon Bârlad, care au participat la Campionatul Național la Taekwon-do ITF, au cucerit 22 medalii dintre care 5 de aur, 6 de argint și 11 de bronz, a venit rândul instructorului acestor copii deosebiți. În urma examenului de centură susținut, doi sportivi ai A. C. S. Kwon Bârlad, Goga Amalia și Enache Sebastian (instructor Mihăilă Ciprian 3 Dan) au promovat la gradul de centura neagra 1 Dan, iar președintele clubului, instructorul și arbitrul Gheorghian Eleodor, a promovat la gradul de 4 Dan. Felicitări!

Asociația Clubul Sportiv Kwon Bârlad a participat cu un lot de 29 sportivi, în perioada 17-22 august, la Stagiul Național de Vară de perfecționare pentru sportivi, stagiu organizat de Federația Română de Taekwon-do ITF la Mamaia. La acest stagiu au participat în total 196 sportivi de la 21 de cluburi din toată tara. Participarea la acest stagiu a fost asigurată, prin proiectul “Creștem Împreună pentru Performanță”, finanțat de CJ Vaslui. Evenimentul a fost condus de Comisia Tehnică din cadrul Federației, având în componență pe Master Mureșan Alexandru 7 Dan – directorul tehnic al Federației, Ionicescu Marius 5 Dan și Lazurca Alin 5 Dan.

BÂRLADUL NU DEZMINTE… Sportivii bârlădeni care practică arte marțiale, de la Asociația CS Kwon au, pe lângă cele 22 de medalii cucerite, și un instructor cu centură neagră de 4 Dan în Taekwon-do!

Instructorul Eleonor Gheorghian, printre greii din Taekwon-Do

În penultima zi a stagiului, în 21 august, a fost organizat examen de centură și în urma acestuia doi sportivi ai A. C. S. Kwon Bârlad, Amalia Goga și Sebastian Enache (instructor Mihăilă Ciprian – 3 Dan) au promovat la gradul de centură neagră 1 Dan, iar președintele clubului, Eleodor Gheorghian, a promovat la gradul de 4 Dan. “Prin proiectul finanțat de la CJ Vaslui, <<Creștem pentru performanță>>, s-a asigurat pregătirea sportivilor, precum și organizarea plus participarea la Cupa Bârladului la Taekwon‐do, ITF, ce va avea loc pe12 septembrie și participarea la Cupa României de la Târgu Mureș pentru juniori I,II, III și seniori 8‐10, care va avea loc în octombrie, unde avem de atins un obiectiv stabilit. Mulțumim CJ Vaslui pentru sprijinul acordat ca să participăm la acest eveniment.”, a precizat Eleonor Gheorghian, președintele ACS Kwon Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.