spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Insula superbă din Mediterana care dă 15.000 de euro celor care vor să-i devină locuitori. Care sunt condițiile

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Deși insula italiană Sardinia — a doua ca mărime din Marea Mediterană — are numeroase plaje cu nisip, cer albastru și ape cristaline, paradisul sardinian se confruntă cu o scădere a numărului populației rurale, deoarece tinerii localnici emigrează în străinătate pentru a lucra.

Pentru a combate acest exod, guvernul a alocat 45 de milioane de euro pentru grantul de relocare, suficient pentru a acoperi 3.000 de granturi.

Desigur, există câteva condiții care trebuie întrunite pentru eligibilitatea grantului.

În primul rând, cei care vor să se mute trebuie s-o facă într-o municipalitate din Sardinia cu o populație de mai puțin de 3.000 de locuitori.

De asemenea, banii trebuie folosiți pentru cumpărarea sau renovarea unei locuințe. Grantul nu poate depăși jumătate din costul total al casei sau al renovării, iar guvernul nu va oferi întotdeauna întreaga sumă de 15.000 de euro.

În cele din urmă, beneficiarii trebuie să locuiască pe noua proprietate cu normă întreagă și trebuie să-și înregistreze drept domiciliu permanent noua locuință din Sardinia în termen de 18 luni de la sosire…https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/insula-superba-din-mediterana-care-da-15000-de-2200824.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.