33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Întâlnire de grad zero între Porumboiu si Wesley: „îmi era dor de tine, fratele meu tãran!”

REVEDERE… Adrian Porumboiu s-a întâlnit sâmbãtã la Bucuresti într-un hotel, cu fosta glorie a Vasluiului, Wesley Lopes da Silva, considerat de toti specialistii cel mai bun jucãtor strãin din campionatul României. În cei patru ani cât a jucat sub tricoul lui FC Vaslui, a marcat 77 de goluri, din care 6 goluri în cupele europene. În total, a jucat 138 meciuri la FC Vaslui, din care 12 în cupele europene, marcând în medie un gol la douã meciuri. Si suma pentru care a plecat de la Vaslui a fost una record. Clubul a încasat 3 milioane de lei de la Al-Hilal echipa.

Asa cum a scris Wesley pe contul sãu de Instagram, întâlnirea lui cu fostul finantator Adrian Porumboiu a fost una emotionantã, fãrã mici si fãrã bere. „Îmi era dor de tine, fratele meu tãran” a spus Wesley când l-a revãzut pe Porumboiu. Fostul finantator s-a distrat copios si si-a amintit de unde vine expresia „fratele meu tãran”. «La un moment dat, Wesley era curtat intens de cei de la Rapid, în special de Dani Coman. Ca sã-l convingã, acesta i-ar fi spus: „Tu nu te-ai sãturat sã joci, acolo, la tãrãnoaia, vino în capitalã”. Dar Wesley nu s-a dus si bine a fãcut», a spus, în exclusivitate pentru Vremea Nouã, Adrian Porumboiu. Acesta ne-a spus cã brazilianul si-a deschis o academie de fotbal în tara sa natalã si vrea sã creascã copii talentati. Cei doi au stat la taclale pret de douã ore.

S-a refãcut cuplul de aur al Vasluiului Sânmãrtean -Wesley

Imediat dupã întâlnirea cu Adrian Porumboiu, acesta s-a revãzut cu alte nume mari care au jucat la Vaslui. Pe contul de Facebook al lui Lucian Sânmãrtean a apãrut o fotografie document în care apare acesta, alãturi de fostul fundas central al „galben-verzilor”, Gabi Cânu, si Wesley. Mesajul a fost: „Alãturi de doi prieteni buni din perioda FC Vaslui”. Fotografia a postat-o si Wesley pe Instagram, care a fãcut si o glumã: „O imensã plãcere sã mã revãd cu acesti doi prieteni, Sânmârteran si Cânu. Mai avem 8 locuri libere pentru primul 11, cine vrea sã joace cu noi!”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. de ce ati sters comentariile ptr popi ?? sa vada si ei cat de nemultumiti sunt oamenii de taxele si birurile pe care le cer dupa bunul plac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here