Întãriri serioase la Husana Husi

Husana Husi – Bradu Borca  2-1 (1-1) 

SUCCES… Husana Husi, victorioasã în primul amical al verii. Trupa pregãtitã de Florin Croitoru s-a impus, la finalul sãptãmânii trecute, în fata nemtenilor de la Bradu Borca (nou-promovatã în Liga 3) cu scorul final de 2-1 (1-1). Golurile Husanei au fost reusite de Sergiu Gârdea si Claudiu Aioanei.

Fotbalistii Husanei Husi au arãtat bine la primul meci de la reluarea pregãtirilor. Gârdea si compania au întâlnit, la Husi, nou-promovata în Liga 3, Bradu Borca, echipã pe care au învins-o la limitã, scor 2-1. Florin Croitoru a rulat aproape toti jucãtori pe care i-a avut la dispozitie si s-a declarat multumit de aceastã primã partidã de verificare. “A fost un test reusit pe care am reusit sã-l câstigãm, iar acest rezultat le va da moral jucãtorilor. Pânã la startul campionatului vrem sã mai disputãm câteva partide amicale, dar deocamdatã nu avem nimic stabilit. Mai sunt lucruri de reglat, dar pe parcurs le vom pune la punct. Nu stim în ce serie vom juca si, de aceea, nu ne-am stabilit încã niciun obiectiv. Asteptãm sã ne cunoastem adversarii.”, ne-a declarat Florin Croitoru.

Noutãtile din lotul Husanei

Antrenorul Husiului, Florin Croitoru, are la dispozitie un lot numeros, de 25 de jucãtori, sase dintre acestia fiind adusi în aceastã varã. Este vorba despre Claudiu Aioanei, ultima datã la Ozana Târgu Neamt, dar cu meciuri în prima ligã cu Ceahlãul Piatra-Neamt, Paul Deleanu, Andrei Sandru, juniori adusi de la Bârlad si Miroslava, Sebastian Bîlbã (portar, Foresta Suceava), Andi Sinescu (CSM Pascani) si cipriotul Georgios Economou (22 de ani) venit de la FC Peyia (Liga 3 Cipru).
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ