spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Integralist

- Advertisement -

CONSTANT… Paul Papp este fotbalistul care a jucat cele mai multe minute în acest sezon pentru FC Vaslui. Internationalul de tineret a fost intergralist în 17 partide, si a ratat doar un meci, din cauza cumulului de cartonase galbene. Topul celor mai folositi jucãtori este completat de Wesley si de Kuciak.

O singurã partidã a ratat Paul Papp în acest sezon din Liga I, cea împotriva formatiei Gaz Metan Medias. În rest internationalul de tineret a fost integralist în toate cele 17 etape, si a evoluat nu mai putin de 1530 de minute în tricoul ‘‘galben-verde’’. Alti jucãtori care au fost indispensabili Vasluiului sunt portarul Dusan Kuciak si brazilianul Wesley Lopes. Slovacul din poarta ‘‘galben-verzilor’’ a fost integralist în ultimele 16 partide, si a lipsit doar în primele douã runde atunci când Lopez Caro a insistat cu noua achizitie Vitalis Cerniauskas. ‘‘Creierul limpede’’ de la mijlocul terenului, Wesley, desi nu a strãlucit ca în sezonul trecut, a fost folosit si el în toate meciurile din aceastã editie a Ligii I, dar nu a fost integralist de fiecare datã, acumulând 1473 de minute jucate. Topul este completat de bulgarii Ghencev si Milanov, cu 1394, respectiv 1290 de minute jucate.

Atentie la suspendãri

Desi a fost cel mai folosit jucãtor în acest sezon, Paul Papp va trebui sã fie foarte atent etapele ce urmeazã deoarece a acumulat pânã acum sase cartonase galbene, fiind vasluianul cel mai sanctionat de arbitri. Editia trecutã, cel mai mult a avut de suferit, din cauza suspendãrilor, închizãtorul Milos Pavlovic, cel care la un moment dat ‘‘stãtea’’ la fiecare avertisment.

Jucãtorii cu cele mai multe minute jucate dupã 18 etape :

1. Paul Papp (1530 minute)

2. Wesley (1473 minute)

3. Kuciak (1440 minute)

4. Genchev (1394 minute)

5. Milanov (1290 minute)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.