spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

Interlop periculos. Tentativă de omor în spital, grup infracţional, şantaj şi camătă

- Advertisement -

Un individ din Neamț este considerat un interlop periculos, săvârșind o tentativă de omor în spital. Este membru al unui grup infracţional organizat, care comitea fapte de şantaj şi camătă.

În peisajul infracţional din Neamţ, Dumitru Ionel Udilă, de 43 de ani, din Roman, este considerat un interlop periculos. Are la activ o tentativă de omor petrecută în spital şi era membrul unui grup infracţional organizat, care comiteau fapte de şantaj şi camătă, printre victime fiind patronii unor săli de jocuri.

Zilele trecute, magistraţii de la Tribunalul Neamţ s-au pronunţat în cazul unui atentat la viaţă, care a avut loc în sala de aşteptare a Centrului de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Roman, hotărând o sentinţă de 7 ani de închisoare. Victima agresiunii nu a avut pretenţii materiale.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Incidentul violent a avut pe 4 septembrie 2019, în încăierarea dintre mai mulţi bărbaţi, care începuse la o cârciumă, fiind folosite cuţite. Confruntarea a fost surprinsă de camerele de luat vederi.

„Pe 4 septembrie 2019, la ora 02.40, la CPU a avut loc o altercaţie. Un bărbat s-a prezentat cu dureri abdominale şi în stare avansată de ebrietate. În timp ce era în sala de aşteptare, un alt bărbat, furios, a sărit la el cu un cuţit. La altercaţie au participat şi alţi aparţinători, atât din partea pacientului, cât şi prieteni ai agresorului“https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/interlop-periculos-tentativa-de-omor-in-spital-2203907.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.