Interlopul Belgian Tănase, căutat de poliţişti, se ascunde în Londra. Anchetă Ziarul de Iaşi

Unul dintre exponenţii clanului Tănase, Belgian, dat în urmărire internaţională de şapte ani, este în Londra, au precizat pentru „Ziarul de Iaşi“ apropiaţi de-ai acestuia. Cel supranumit „Raţă“ ar fi vizitat des de familia sa, ultimul care a fost să-l vadă fiind fratele său Amar, de Paşte. Amar apare împreună cu alţi infractori din zona Păcureţ într-o serie de fotografii din Londra obţinute de cotidianul nostru. “Ziarul de Iaşi“ deţine şi fotografii recente cu interlopul Belgian Tănase, în una dintre acestea ieşeanul aflându-se într-o maşină cu volanul pe dreapta. Rezultatele investigaţiei noastre demonstrează fără dubii că familia lui „Raţă“ ţinea legătura cu acesta în timp ce Poliţia se chinuia să-l identifice. Fiul cel mare a lui Belgian, Anderson, are postate pe profilul de Facebook fotografii cu tatăl său. La rândul său, Belgian a avut un profil de Facebook de pe care comenta la fotografiile postate de băiatul său. În mod ciudat, în timpul documentării acestui articol, Belgian Tănase şi-a şters profilul de pe reţeaua socială

„Ziarul de Iaşi“ a aflat identitatea unuia dintre cei mai căutaţi interlopi din municipiu. Unul dintre exponenţii clanului ţigănesc Tănase, Belgian, dat în urmărire internaţională din 2007, se ascunde potrivit unor surse din anturajul său în capitala Angliei, Londra. Belgian s-ar afla acolo de mai multă vreme, alături de alte persoane de etnie romă din cartierul Păcureţ, dar şi cu apropiaţi ai familiei sale din Bacău.

Informaţiile obţinute de cotidianul nostru, coroborate cu fotografiile recente în care apare Belgian Tănase, demonstrează fără dubiu că reperarea interlopului ieşean de către Poliţie ar fi fost o simplă formalitate dacă autorităţile ar fi investigat deplasările şi activitatea familiei lui Belgian.

Astfel, o serie de fotografii deţinute de cotidianul nostru relevă că, în luna mai a acestui an, cu ocazia Paştelui, Belgian ar fi fost vizitat în Londra de fratele său Amar, dar şi de alţi apropiaţi de-ai săi. În vizită la Belgian ar fi fost, au transmis surse din anturajul interlopului, şi fiul său mai mare, Anderson, cel aflat în prezent în grija bunicii sale, Olga Tănase.

(Ziarul de Iaşi)

Mai mult pe: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/interlopul-belgian-tanase-cautat-de-politisti-se-ascunde-in-londra-ancheta-ziarul-de-iasi–44678.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ