Interlopul care a ordonat un asasinat cu bombă ca-n filme a ajuns să se plângă de un lucru banal! Își caută dreptatea din pușcărie chiar și la CEDO!

Statul Român a fost acționat în judecată de către un membru marcant al lumii interlope din zona Moldovei. Ioan Dumitru Mironescu, zis „Puiu”, cere despăgubiri la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Individul, condamnat definitiv la 15 ani de temniță, este nemulțumit pe motiv că nu ar fi fost lăsat să voteze în Penitenciarul Iași

O cerere formulată de un membru marcant al lumii interlope i-a lăsat mască pe judecători! Individul a chemat la bară Statul Român, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)! Astfel, Ioan Dumitru Mironescu, zis „Puiu”, este nemulțumit pentru că i s-a interzis să voteze în Penitenciarul Iași!
„Puiu” Mironescu (47 de ani), originar din Piatra Neamț, le-a povestit magistraților europeni că, pe 5 februarie 2016, a fost condamnat definitiv la 15 ani de temniță. De asemenea, interlopul a relatat că, prin sentință, nu i-a fost interzis dreptul de a vota. În februarie 2016, individul a început executarea pedepsei, el fiind încarcerat în penitenciarele din Iași, Vaslui și Găești. Fiecare dintre aceste închisori aparțin unor birouri electorale diferite.

A cerut schimbarea de domiciliu, din București, în Neamț

Reprezentanții Guvernului României au susținut că, în noiembrie 2016, Ioan Dumitru Mironescu a cerut schimbarea domiciliului său, din București, în Piatra Neamț. Acesta ar fi depus la dosar un act prin care arăta că un proprietar de imobil din Piatra Neamț îi permite să locuiască acolo. Pe 9 decembrie 2016, autoritățile i-au emis lui „Puiu” Mironescu o altă carte de identitate, pentru noua lui adresă. … https://www.bzi.ro/interlopul-care-a-ordonat-un-asasinat-cu-bomba-ca-n-filme-a-ajuns-sa-se-planga-de-un-lucru-banal-isi-cauta-dreptatea-din-puscarie-chiar-si-la-cedo-exclusiv-4090159?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ