1.4 C
Vaslui
04-dec.-2022

Interlopul Gore, arestat pentru 29 de zile. El susţine că o injecţie cu steroizi i-a provocat starea de agitare

- Advertisement -

Florin David, zis Gore a fost arestat pentru 29 de zile după ce a înjunghiat un brancardier la Spitalul de Urgenţă din Cluj. Florin David a declarat în faţa magistraţilor că este nevinovat. El susţine că şi-a pierdut minţile din cauza unor injecţii cu steroizi.

Interlopul Gore a ajuns la spital, cu dureri abdominale. După ce a stat câteva ore în pat, timp în care i s-a administrat o perfuzie, pacientul a devenit agitat.

Medicii cred că bărbatul consumase etnobotanice. În plus, ei relatează că Florin David mergea des la spital, unde făcea perfuzii pentru a-şi mări muşchii şi în mai multe rânduri a făcut scandal.

În luna martie anul interlopul clujean fost internat la Clinica de Psihiatrie de unde a fost lăsat să plece acasă. Medicii au considerat că nu are probleme psihice.

Florin David a fost condamnat în 2001, la doi ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri. A reuşit sa fugă din ţara, iar mai apoi a fost expulzat din Spania alături de un grup de infractori români şi a ajuns din nou în penitenciar pentru a-şi ispăşi restul de pedeapsă.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.