10.3 C
Vaslui
01-apr.-2023

Internauții despre fuga pesedistului Arsenie de la Neamț: „S-o fi pitit pe undeva prin Vaslui!”

- Advertisement -

ȘOC… Condamnarea președintelui Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene, la 6 ani și 8 luni de închisoare, a stârnit rumoare între politicienii din toată zona Moldovei și nu numai. „Decapitarea” în cauză a semănat neliniște, mai ales că prospătul inculpat e de negăsit, iar Poliția Română l-a dat deja în urmărire națională. Unii internauți hâtri cred că Arsenie „s-a pitit” la Vaslui, la bunul său prieten Buzatu, la fel cum a făcut mai demult un alt coleg de-al său celebru, deputatul PSD, Cristian Rizea, și el condamnat la 4 ani de închisoare. Rizea a fugit la Chișinău și trăiește fericit, fără grija vreunei extrădări și a uitat să plătească cazarea la hotelul Racova, unde a stat și a mâncat ca un sultan.

A fi ieri ditamai președintele unui Consiliul Județean precum cel al Neamțului, iar azi doar un infractor căutat de Poliție în vederea încarcerării, este o realitate șocantă pentru oricine, mai ales pentru omologii lui Arsenie de prin județele Moldovei, care, fie și în niște scăpări ale imaginației, tot s-or fi întreabat ce-ar face ei, dacă ar fi în locul lui Arsenie. Președintele CJ Neamț însă se pare că a ales să se ascundă deocamdată de autorități, undeva prin Italia, bănuie Poliția. Mai în glumă, mai în serios, unii au comentat la anunțul făcut de Inspectoratul General al Poliției Române, masiv distribuit pe rețelele de socializare, faptul că Ionel Arsene „e posibil să fie pitit pe undeva prin Vaslui”, la bunul său prieten Dumitru Buzatu. „Dacă lui Arsene i-a venit ideea să se ascundă la Vaslui? Nu știu dacă e așa deștept, încât să aibă ideea asta excelentă. De la Vaslui trece imediat vama Albița și așa ajunge la Chișinău, unde e bine-mersi și deputatul Cristian Rizea, colegul său din PSD, condamnat și el. Rizea e condamnat 4 ani de închisoare, dar uite că l-a dus mintea să vine repede la Vaslui, ca apoi să fugă la frații noștri, de unde uite că nu îl extrădează nimeni. E liber și fericit în Republica Moldova. Deci, dacă Arsenie era suficient de inteligent să fi venit la Vaslui, ca să treacă Prutul la colegul Rizea, chiar se dovedea un băiat capabil. Dacă s-a dus în Italia, s-a dus greșit”, a scris un internaut hâtru.

Poliția l-a dat în urmărire națională pe Arsenie

În această seară, IPJ Neamț a transmis următorul comunicat: „La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 51 de ani. Cel în cauză este condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, sentință rămasă definitiveă prin decizia Curții de Apel Brașov. La acest moment se desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză”, este comunicatul de presă transmis de I.P.J. Neamț.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Borfași ticăloși tolerați de instituțiile corupte ale statului romăn judecatori ,procurori ,politiști ….furi o gaină sau o păine de foame ești judecat în regim de urgență și primești 5 ani cu executare iar dacă furi jde milioane de euro esti liber și îti trăiești restul vieții ca în basme ……ROMĂNIA RAIUL HOȚILOR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.