20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Internauții fac dezvăluiri incredibile despre firma unde lucrează camionagiul inconștient care șicana șoferii în trafic (VIDEO)

DEZVĂLUIRI… Pe rețelele de socializare apar tot mai multe detalii despre identitatea camionagiului filmat în timp ce șicana un autoturism în trafic, dar și despre firma la care acesta lucrează.

CONFLICT… Pe rețelele de socializare au apărut noi dezvăluiri legate de camionagiul vasluian lăsat fără permis în județul Iași, după o șicanare în trafic, dar și despre administratorul firmei care are în proprietate mașina respectivă. Confom dezvăluirilor, fiul patronului firmei de transport este un angajat al Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Iași. În trecut, acesta  a fost polițist de frontieră, pensionat de ceva vreme, după ce în tinerețe a fost și vameș. Dacă se dovedește că angajatul ISCTR are legătură cu firma de care aparține camionul, atunci sigur apare și conflictul de interese. Întregul scandal a pornit săptămâna trecută după ce șoferul unui camion înmatriculat în județul Vaslui a fost la un pas să provoace un accident rutier, pe drumul dintre Pașcani și Târgu Frumos, după ce a șicanat în trafic un autoturism al cărui șofer a avut curajul să-l depășească. Camionagiul a fost identificat de polițiștii ieșeni, amendat și lăsat fără permis pentru 90 de zile. Culmea, instituția la care lucrează fiul patronului se ocupă tocmai cu verificarea camioanelor, dar și a șoferilor care circulă pe drumurile publice. Inspectorii de la  ISCTR au în vedere dacă șoferii încarcă în camioane greutatea permisă, verfică diagramele și cardurile de la tahografe. După cum se știe, în România este un adevărat concurs al firmelor de transport în a încălca regulile privind tonajul camioanelor și, pentru împlinirea acestui deziderat, conexiunile dintre firme și inspectori sunt uneori urât mirositoare. Așa se explică de ce drumurile în România se distrug atât de repede și în asfalt se formează acele « șleauri » sau șanțuri. De foarte multe ori, camioanele sunt încărcate cu 40 de tone, nu cu 20, cum prevăd normele rutiere.

sursa video: bzi.ro

Încep să iasă la iveală noi detalii legate de camionagiul vasluian care a fost la un pas să provoace o tragedie săptămâna trecută în județul Iași. Pe rețelele de socializare a apărut o postare a unui vasluian care pare să cunoască amănunte despre șofer, dar și despre firma care are în proprietate camioanele. Conform acestuia, în spatele firmei, trecut ca administrator, este o rudă de gradul 1 a unui angajat al ISCTR Iași. Acesta ar deține 4 sau 5 camioane și ar avea garajul pe celebrul drum de la Iași, numit popular “Drumul hoților”.  Vasluianul a postat mesajul pe un grup din care ar face parte mai mulți șoferi de autocamioane. “Oare câte amenzi a primit această firmă de la angajații ISCTR? Postez aici pentru că administratorul din spatele firmei este în acest grup și o să vadă postarea. Aștept ca instituțiile statului să-și facă treaba. Bine! Doar aștept pentru că nu o să se întâmple nimic”, a mai transmis acesta, pe același grup de socializare.

Reamintim că scenele incredibile au fost surpinse de camera de bord a unui autoturism care circula pe șoseaua Pașcani-Târgu Frumos. Supărat că a fost depășit, șoferul unui camion înmatriculat în județul Vaslui, știind că are spatele asigurat, a început șicanările în trafic. La un moment dat, s-a apropiat foarte mult de autoturism încercând să-l scoată de pe carosabil. Apoi s-a plimbat de pe o bandă pe cealaltă pentru ca nimeni să nu-l mai poată depăși. În ajutorul camionagiului a sărit un alt coleg aflat la volanul unui camion asemănător și, pentru o perioadă de timp, cei doi s-au comportat de parcă șoseaua le aparținea. După apariția imaginilor pe rețelele de socializare, polițiștii ieșeni s-au atotosesizat, iar camionagiul a fost identificat și condus apoi la sediul poliției pentru cercetări. Mai mult, șoferul șicanat consideră că gestul camionagiului poate fi interpretat ca și tentativă de omor și speră ca magistrații să nu fie iertători.

Un fost polițist de frontieră din Huși, administratorul firmei unde lucrează șoferul inconștient

REACȚIE… Pe surse, am aflat că firma care are în proprietate camionul cu pricina este administrată de un fost polițist de frontieră hușean, aflat acum la pensie. De asemenea, de afacerea familiei s-ar ocupa inclusiv fiul, angajat al ISCTR Iași, în sensul că acesta supraveghează atent ca activitatea șoferilor și a camioanelor companiei tatălui său să nu fie deranjate în trafic. “Am văzut și eu în presă ceea ce s-a întâmplat pe șoseaua dintre Pașcani și Târgu Frumos. Nu mică mi-ar fi mirarea ca, la volanul camionului să fie chiar fiul fostului polițist, administrator acum al firmei. Nu ar fi nici prima dată, chiar dacă există și un alt șofer pe acel camion, un bărbat din județul Iași. Oricum, ceea ce a făcut este de condamnat și arată și tupeu, dar și lipsa de respect față de ceilalți conducători auto din trafic. Noroc că nu s-a întâmplat o nenorocire și șoferul șicanat în trafic a avut tăria să controleze mașina și să nu se răstoarne», spune un hușean care a dorit să-și păstreze anonimatul. La Huși este o adevărată modă ca foști polițiști sau înalți funcționari publici, prin interpuși, să aibă camioane și tiruri.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Aaaa este vorba de Șerban Gica, hotul de la Albita, care a fost vameș inainte. Fiul sau este la ISCTR. neam de hoți, la pușcărie cu voi sichinăilor.

   • Muilă, zis Gheorghiu Paul, tu ai lins in cur pe Șerban, Ghetau, Bejan și Apostol. Te bag în pizda măti de myist. IA spune la băieți cum ai furat din cabina banii lui Șerban Gica. Hai recunoaște, mai muistule. Ce crezi, ca dacă te a cununat Abu care era și el pe făraș, ești cineva… ? Bejan ia-l pe Muila de mână și veniți sa va dau la cioc….. Nechilta vino și
    tu odată, ca nu am timp sa va dau la muie, pe rand…. Boule de Bubos, comisar de la Sascut, hai și tu sa îmi sugi pelwleul odată, ca mai am și alta treaba. Sirghea, hai saiti dau și ție la muie, ca meriti, să moară măta…

 2. Numai la ISCTR ? Mergeţi la R A R vaslui angajaţii au firme de transport staţii I T P boşi de boşi ……..sute de cătuşe ar trebui pt acest judeţ măcinat de corupţie şi HOŢIE !!!!!!!!!!!!!

 3. ”Așa se explică de ce drumurile în România se distrug atât de repede și în asfalt se formează acele « șleauri » sau șanțuri. De foarte multe ori, camioanele sunt încărcate cu 40 de tone, nu cu 20, cum prevăd normele rutiere…”

  Așa!! Și Rutiera lui cap de cretă ce PĂZEȘTE? ce VERIFICĂ??? prevenție prin luarea de permise celor care nu pot merge non stop cu 50 la oră??
  JENANT!

  • Pai si aia de la Rutiera sunt proprietari de tiruri „sub acoperire”! Vezi cazul de la Barlad, unde „e doi care face afaceri”! Si desi aia de la doi si’un sfert „stie” nu se ia nicio masura, nici macar de-un lat de …. sa il mute in alta parte!!!! Pardon doar unul e luat de balena in bot celalalt e bine ok, ca e „preten” cu Mitica! Domnu’ sef al IPJ se mai face bine Politia Romana?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here