spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Intervenția estetică la care a apelat Carmen Tănase și care a schimbat-o total. Actrița a slăbit 10 kilograme. „Mă simt bine cu mine”

- Advertisement -

Actrița Carmen Tănase, cunoscută și iubită pentru rolurile sale remarcabile în teatru și televiziune, a luat recent o decizie care a stârnit interesul fanilor și al publicului larg. Pentru că a început filmările la un nou serial de succes, dar și din dorința de a face o schimbare, actrița a ales să recurgă la injectări cu acid hialuronic.

Carmen Tănase a decis să apeleze la această procedură estetică pentru umplerea șanțurilor nazolabiale și liniilor marionetelor de la nivelul feței. „Mi-a spus o prietenă că arăt așa de odihnită de parcă am fost doua săptămâni în Bahamas. Pe scurt, m-am întâlnit în viața asta cu o zână. Se mai întâmplă, să știți, nu sunt doar eu cea aleasa. Are și nume omenesc, dar vi-l spun la final. Uite așa, când nu mai aveam nici o speranță și nicio tragere de inimă, am slăbit 10 kg și urmează alte 10 la rând șiiiiiiiii…, atenție ce spun acum, să-mi păstrez expresia feței, adică să nu se schimbe nimic și totuși să atrag atenția cu replici ca cea de la începutul postării. Și să mă simt bine cu mine”.
Citeşte întreaga ştire: Intervenția estetică la care a apelat Carmen Tănase și care a schimbat-o total. Actrița a slăbit 10 kilograme. „Mă simt bine cu mine”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.