spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Intervenţii pentru îndepărtarea unor roiuri de albine, la Iaşi şi Botoşani. Recomandări

- Advertisement -

Pompierii şi jandarmii au intervenit, vineri, pentru îmdepărtarea unor roiuri de albine din municipiul Iaşi şi din Botoşani. Nimeni nu a fost rănit.

Pompierii din Iaşi au fost chemaţi, vineri, pentru îndepărtarea unui roi de albine de la etajul trei al unui bloc din municipiul Iaşi.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de intervenţie pentru salvări de la înălţime.

O intervenţie similară a avut loc la Botoşani, fiind implicat şi un jandarm pasionat de apicultură.

”În această perioadă, albinele roiesc şi îşi găsesc uneori adăpost temporar pe ramurile unor arbori, provocând neliniştea locuitorilor din apropiere şi a trecătorilor. Cu ajutorul autoscării de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, plt.adj.şef Parasca Ovidiu a luat roiul din copac şi l-a introdus în cutia special pregătită pentru astfel de situaţii. Ovidiu este comandantul Grupei conductori câini de serviciu din cadrul Jandarmeriei Botoşani, iar în urmă cu câţiva ani şi-a descoperit pasiunea pentru apicultură, pe care o practică în timpul liber”, au transmis, vineri, jandarmii din Botoşani…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/interventii-pentru-indepartarea-unui-roiuri-de-albine-la-iasi-si-botosani-recomandari-foto–1640699.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.