spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Interviu cu actorul Marian Râlea: „Unii spun că «Abracadabra» a fost un fenomen. Pentru noi a fost o joacă”

- Advertisement -

„La teatru n-ai cum să fii păcălit”, spune actorul Marian Râlea, într-un interviu pentru Libertatea. A jucat în sute de spectacole, a avut roluri în filme clasice și în telenovele, dar consideră că cele mai multe satisfacții i le aduce teatrul. „Magicianul” Marian Râlea își dedică timpul educației viitoarelor generații, care azi trebuie să lupte mai mult pentru șansa pe care el a avut-o.

În curtea Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu e forfotă mare. Printre actori, tehnicieni și jurnaliști prezenți la Festivalul Internațional de Teatru (FITS), Marian Râlea și Dana Rogoz stau la o masă și repetă textul. Își dau replicile șoptit, firesc, fără să bage de seamă hărmălaia din jur. E amiază, iar la 22.00 au spectacol: „Proof”, în regia lui Andrei și Andreea Grosu.  După cei zece ani de la „Abracadabra”, Dana Rogoz și Marian Râlea s-au întâlnit adesea pe scenă. Actorul spune că au o relație care se vede și pe scenă, iar seara vor fi în roluri de tată și fiică, într-un spectacol despre singurătate, iubire, nebunie și nevoia de a fi ascultat.
Citeşte întreaga ştire: Interviu cu actorul Marian Râlea: „Unii spun că «Abracadabra» a fost un fenomen. Pentru noi a fost o joacă”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.