17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

Interviu cu domnul senator Ioan Chelaru despre importanta in plan local a revocarii Robertei Anastase si a lui Vasile Blaga

- Advertisement -

Ce vor insemna pentru judetul Neamt aceste schimbari ce au avut loc astazi ?

Pentru judetul Neamt, dar si pentru Romania, inseamna intrarea principalelor institutii ale statului in normalitate . Trebuie sa fie clar pentru toata lumea ca au fost patru ani in care Romania a fost condusa cu parul si in care orice incercare pe care opozitia a facut-o de a se respecta democratia , de a se respecta principiile unui stat de drept a fost incalcata cu nerusinare si nonsalanta in picioare, fara respectarea literei legii , iar ceea ce s-a facut astazi si se va face probabil si in perioada urmatoare vor fi doar mutatiile care trebuiesc facute de un parlament majoritar , de o majoritate parlamentara pentru revenire la normalitate si la Camera Deputatilor, si la Senat ,si la Avocatul Poporului si, probabil, in timp si la alte institutii ale statului .

Se pot astepta nemtenii sa inceapa sa functioneze democratia si la noi ? Sa inceapa sa fie licitatii normale , sa se dea drumul la dosarele care se tin in sertare si asa mai departe ?

Asta a fost una dintre promisiunile pe care noi le-am facut, sa incercam , sigur nu se putea brusc pentru ca stiam ca statul care devenise mafiot era infiltrat pana la ultima veriga cu oameni pe care nu-i interesa decat propriul buzunar , de asta am spus ca nu se poate deodata, insa treptat trebuie sa inteleaga si locuitorii judetului ca si la Neamt unde sunt mult prea multe probleme va trebui revenit la normal . Oamenii trebuie sa stie foarte bine si sa vada direct unde si cum se cheltuiesc banii comunitatilor .

O ultima intrebare . Cei care s-au infruptat pana acum din banii comunitatilor, ce se va intampla cu ei ?

Toti care s-au infruptat din acesti bani , au trucat licitatiile , au facut tot felul de trasnai sa se astepte foarte repede ca institutiile statului in fruntea carora am asezat oameni responsabili si cinstiti sa isi faca datoria . Sa le verifice averile , sa verifice modul in care au participat si si-au insusit licitatii , sa verifice lucrarile care s-au facut si care spera unii ca s-au inmormantat in pamant si ca betoanele nu pot fi niciodata verificate . Toate lucrurile acestea trebuiesc verificate . Cine e vinovat sa raspunda , nu numai penal , sa raspunda si cu averea .

www.ziarpiatraneamt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.