spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Întoarcerea Dulãului (VIDEO)

- Advertisement -

Lopez Caro a fost suspendat. Hizo este interimar

SALVARE… Conducerea FC Vaslui l-a suspendat ieri pe antrenorul spaniol, Lopez Caro, locul acestuia pe banca tehnicã fiind luat de o mai veche cunostintã a vasluienilor, Viorel Hizo. Obiectivul “Dulãului” este acela de a-i readuce pe “galben-verzi” în lupta pentru podiumul Ligii I.

Ieri dimineatã conducerea Consiliului de Administratie a Sporting Club Vaslui a dispus începerea cercetãrii disciplinare cu privire la antrenorul Juan Ramon Lopez Caro, precum si constituirea unei comisii de cercetare disciplinarã prealabilã. Pe perioada cercetãrii, contractul individual de muncã al lui Caro se suspendã, iar pe perioada suspendãrii pregãtirea fotbalistilor va fi lãsatã pe mâna unui antrenor interimar. Alesul pentru a ocupa postul lãsat liber de Caro a fost Viorel Hizo, cel care se aflã la a treia experientã pe banca tehnicã a ‘‘galben-verzilor’’. ‘‘Dulãul’’ s-a înteles ieri cu finantatorul Adrian Porumboiu pentru a prelua frâiele echipei. Desi FC Vaslui nu traverseazã cea mai bunã perioadã, Hizo s-a declarat încântat de lotul pe care îl are la dispozitie, lot cu care va încerca sã sã se batã pentru podiumul campionatului. Înaintea sedintei de pregãtire, ‘‘Dulãul’’ a stat de vorbã minute în sir cu Gabriel Cânu si cu Wesley.

Zotincã va fi secund

Viorel Hizo va lucra la Vaslui, cu mai vechiul sãu colaborator Dorin Zotincã, cel care i-a fost secund si la U Cluj, dar si în trecut la FC Vaslui. Din staff-ul lui Lopez Caro, singurul care a rãmas în continuare sã lucreze este antrenorul de portari Ioan Mangeac, întors dupã ce în urmã cu douã zile pãrãsise baza de antrenament datoritã unei neîntelegeri cu spaniolul.

Instructiuni în limba englezã

Desi are 63 de ani, tehnicianul Viorel Hizo s-a adaptat tutror tendintelor în materie de antrenorat. Este deja de notorietate faptul cã ‘‘Dulãul’’ lucreazã scheme de antrenament pe laptop. Asearã la primul antrenament cu noul lot, Hizo nu s-a arãtat deloc intimidat de faptul cã trebuie sã se facã înteles în fata unor fotbalisti ce vin din diferite tãri. A dat indicatii în limba românã, iar celor ce nu întelegeau li s-a în limba englezã.

„Vasluiul are un lot valoros”

Nu am semnat încã un contract, urmeazã sã semnãm. Trebuie sã lucrãm bine pentru a putea reusi sã iesim din perioada mai proastã a Vasluiului. Eu discut destul de des cu domnul Porumboiu. Am avut oferte si de la alte cluburi, dar le-am refuzat pentru cã erau de la echipe care nu mi se potriveau. Vasluiul are o echipã destul de valoroasã, care trebuie sã-si punã amprenta în campionat. Nu avem obiectiv, însã cred cã Vasluiul poate sã revinã si în lupta pentru titlu.”- Viorel Hizo.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.