spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Întors din Italia, un bărbat a primit “interzis” de la soție, în propria locuință!

- Advertisement -
ACUZAȚII… Scandalul dintre cei doi soți a generat un adevărat război culminând cu acuzații extrem de grave (foto:Virgil Antohi)

CONFLICT… Un bărbat din Dragomirești dorește să se facă dreptate, după ce a fost dat afară din casă. La întoarcerea acasă din Italia, Virgil Antohi a fost primit de soție cu poarta închisă. Deși are titlu de proprietar, s-a trezit în imposibilitatea de a intra în posesia lucrurilor lăsate în locuință. Nici măcar poliția nu a putut soluționa problema celor doi soți aflați la cuțite. Acum, unica soluție a bărbatului rămâne judecata. Virgil susține că nu vrea decât să ia din casă o bormașină, pentru a pune un lampadar la mormântul părinților. În această situație delicată, cei șapte copii ai cuplului se poziționează de partea mamei.

Virgil Antohi este plecat la muncă în Italia încă din 2001, de unde revine ocazional acasă. Anul acesta a dorit să organizeze un praznic părintelui său și să modernizeze locul de veci al acestuia. “Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte. Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a spus Virgil. Deși are titlu de proprietate, poliția nu poate interveni deoarece la mijloc este vorba despre un bun comun. “Am fost la poliția din Dragomirești, am fost la Municipiu. Am depus o cerere și de o săptămână nu au venit. După ce am sunat la 112 din fața casei , a venit, dar tot nu s-a rezolvat nimic. Mi-au zis să bag divorț. Singura soluție este soluționarea procesului”, a adăugat bărbatul. Acesta susține că dreptatea este de partea lui, însă nu dorește să fie amendat din cauza încercărilor de a intra în ogradă. “Decât să stau să plătesc atâtea amenzi încercând să intru în casă, mai degrabă mă duc și stau la toate neamurile. Înainte, când veneam, pleca de acasă și se ducea la poliție și spunea că o agresez și primeam numai amenzi din cauza ei. Eu lucrez ca șofer pe TIR. Dacă ea îmi spurcă cazierul, nu mai pot să lucrez, asta caută ea”, a mai spus Virgil.

Acuzații grave din partea soțului: “Mi-a scos fetele la produs”

Acuzațiile din partea bărbatului curg șiroaie: “Ea vrea să mă întorc înapoi la dânsa, eu nu mai vreau, din cauză că eu când am plecat în Israel, am avut oi, cai, vite și ea mi le-a vândut. Mi-a făcut numai daune, eu nu mai vreau asta, eu vreau sa fiu curat. Eu am șapte copii. Ea mi-i fugărea de acasă, veneau la mine la Italia să stea. Mi-a scos fetele la produs. I-am spus “Tu cu mine din 2004 nu mai ești! Eu am plecat în lumea mea, tu du-te, mărită-te, casa las-o la copii”. N-am avut posibilitate atunci să divorțez, am copii pe care i-am purtat la școală, eu am dovezi. Din 2004 până în 2013 le-am dat bani la copii, eu nu cer altceva decât să mă lase să intru, iar eu după, plec. Înapoi nu am la ce să vin. Mi-a vândut tot, eu n-am venit pentru avere. Am avut apartament, am lucrat în construcții, în mină, tata mi-a zis să vin la țară la el, am vândut apartamentul din Bacău și mi-am făcut bordeiul ăsta. După aceea, a început scandalul. Nu vreau să o învinovățesc, oamenii mai greșesc și unul și altul, dar nu a vrut să facă casă. Acum a venit timpul, am mai economisit și i-am zis să divorțăm. Acum nu mai vrea, a zis că nu are bărbat de lăsat. Nu mai pot. Ea este spurcată la gură. Nu te înțelegi cu ea”, a povestit bărbatul.

Banii, principalul motiv al conflictului, după spusele bărbatului

După spusele soțului, se pare că traiul pe care acesta îl duce în Italia ar fi făcut-o pe femeie să fie invidioasă. “Știți de la ce e ura asta? Am trei mașini în Italia și mi se reproșează că m-am ajuns. Vrea să plece cu mine. Eu am plecat cu o pungă de un leu, am dormit pe sub poduri. Am trăit greu. Când am venit, m-am trezit cu 4000 de lei datorii: impozitul pe casă, amenzile venite. Dar eu i-am trimis banii. Am acte. Tot ce cer este să se facă dreptate. Mă voi duce până sus pentru asta! Am scos-o din mocirlă pe femeia asta și am adus-o aici. Mi-a spus că mă iubesc cu fata cea mare. Ce acuzații sunt astea ? A dat-o afară din casă. Avea 18 ani și a venit la mine în Italia să muncească. Unul nu a scăpat să nu fie dat afară. Au venit pe rând la mine în Italia. După câțiva ani, când am venit, mi-a zis să mă culc cu dânsa. Nu mă mai culc. Nu sunt preșul de la ușă. Unde să mă duc dacă eu le am în casă ? Dacă mă duc acolo, iese crimă ! Eu m-am abținut până acum, dar dacă sunt scuipat și jignit, iau foc. Ea în pat mi-a băgat atâția bărbați, pe care îi am martori. Ce sunt eu în fața ei? Părinții m-au crescut cu bun simț. Întrebați toată comuna asta dacă eu am furat vreo cireașă vreodată. Din bunătatea mea am ajuns aici. Acum familia a ridicat o casă în curte, cu scopul de a mă arunca pe mine afară”, a declarat Virgil.

“Toate le zice pe dos. Tot ce zice e, de fapt, invers!”

Unul dintre copii demontează acuzațiile bărbatului și spune că toate vorbele acestuia sunt neadevărate. “Numai prostii inventează. El e plecat din 2001, după ce s-a născut fratele meu. Avea doar 5 luni. De fratele meu habar nu are cine e, s-a trezit cu el mare când l-am adus în Italia. El zice numai partea lui. Eu le-am zis amândurora că nu mă pot convinge ei să vorbesc doar cu unul sau cu altul. Sunt amândoi părinții mei, dar până la 18 ani am stat sub pestelca mamei. Am auzit de la oameni că ne vorbește prin sat. Toate le zice pe dos. O acuză pe mama că l-a jignit și, de fapt, este exact invers. Ne-a făcut de râsul județului. Mie îmi pare rău de el, dar cum își așterne, așa doarme. Nu se are bine cu niciunul dintre copiii lui. Noi încercăm să facem acoperișul la casă și pe el nu-l interesează. În casa veche plouă. El doar vrea să o vadă pe mama în drum. Nu știu de ce vrea asta. Adevărul este contrariul a ceea ce explică el. Eu nici acum nu știu ce vrea”, a spus unul dintre copii. Virgil ar fi amenințat-o pe soție încă dinainte să ajungă acasă: A spus că o bagă sub mașină și trece cu roata peste ea. De ce nu declară asta? De ce nu zice că a spus că vine din Italia și bagă cuțitul în ea? Să nu mai umble cu minciuni. Eu le-am zis să fie oameni maturi și să vorbească cu mine. De când am venit acasă, tata mă ocolește. Casa părintească este în paragină, plouă în casă. Vrem și noi să reparăm acoperișul. Pe el nu-l interesează. Am început o casă în curte la mama. El vrea să o strice. Dacă se apucă să strice casa, ori el în mormânt și eu în pușcărie, ori eu în mormânt și el în pușcărie”, a adăugat băiatul.

“Anul trecut el a vrut să meargă la biserică să se jure și i-a căzut cana de pe masă peste degete”

Băiatul susține că tatăl său ar căuta numai motive de harță și dorește să dezbine familia. De asemenea, Virgil ar urmări să își lase soția în stradă. “El încearcă să bage numai intrigi între noi. Am curaj să merg cu el la detectorul de minciuni. Anul trecut el a vrut să meargă la biserică să se jure și i-a căzut cana de pe masă peste degete. El a plecat când eram noi mici. Când a plecat, a cunoscut o moldoveancă. A plecat sora mea în Italia că îi găsise tata loc de muncă. Când a ajuns ea, tata a zis ca trebuie să o respecte ca pe propria mamă. Sora nu a vrut. Pe urmă, a vrut să facă școala de șoferi în țară și a plecat din Italia. Ea nu a luat atunci carnetul, iar tata a început să o acuze că a plecat în țară pentru că a trimis-o mama la produs. Dacă mama ar fi trimis una din surori la produs, mai avea cineva ceva de vorbit cu ea? Mai țineam cu mama dacă făcea așa ceva? Oricum ar fi mama, nu o să o lăsăm pe drumuri cum vrea el. Pentru că ea a putut singură să crească șapte copii, iar noi șapte nu putem să o întreținem pe ea? Dacă el trăiește cu alta, mama nu e roata lui de rezervă. Anul trecut am făcut mormintele bunicilor, iar tata urma să se ocupe de praznic, numai că a venit însoțit de partenera lui la biserică. Nu a fost un gest normal, așa că le-am spus că nu este locul lor acolo. A luat mașina mea și a lăsat-o acasă și s-a întors singur. El nu a pus bani la morminte”, a mai spus tânărul.

“Fratele meu mic nu a văzut bani de la tata din 2013”

Tânărul își acuză tatăl că ar minți și în legătură cu banii pe care i-a trimis copiilor de-a lungul anilor. “Fratele meu mic abia a făcut majoratul anul trecut. Dacă el n-a mai trimis bani din 2013, copilul ăsta ce bani a văzut de la el? El nici nu știe cîți copii are de toți”, a spus băiatul. În ceea ce primește terenul, acesta nu ar fi moștenit de la tatăl său, ci primit de la primărie. “Când primăria a dat terenul de casă, el era deja însurat cu mama, deci nu este doar terenul lui”, a completat tânărul. Cât despre mașini, prima mașină este cumpărată cu banii mei, când nu aveam încă permis și am trecut-o pe numele lui. A doua mașină este a fratelui meu și nici în ziua de azi nu i-a dat un ban pe ea. A treia mașină este tot furgoneta unui frate. El nu are nicio mașină cumpărată din banii lui”, a adăugat băiatul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. asta e situatia ,, pai daca ea are pe altul… cum sa vina asta peste ei ? daca copii au crecut cu mama lor si cu…. el e un strain.
    chiar nu are bani de o masina de gaurit?
    Ce face mingeacul ?

  2. Țigăneală romanesca….după ce că sunteți proști de bubuiti,mai și ieșiți pe ziar sa vă știe toată lumea…. retardați ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.