-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Între 15 şi 17 iulie, se aleargă, se face sport la Iaşi! La Festivalul Sporturilor

- Advertisement -

Prima ediţie a Festivalului Sporturilor va avea loc între 15 şi 17 iulie. Festivalul este un eveniment sportiv care cuprinde probe dedicate tuturor pasionaţilor de sport, atât profesionişti, cât şi amatori.

Alergare pe potecă şi pe şosea, ciclism montan, probă cu obstacole, orientare sportivă, cursa copiilor şi cursa persoanelor cu dizabilităţi sunt cele 7 probe la care sunt aşteptaţi un număr cât mai mare de participanţi.

Festivalul Sporturilor este un eveniment care se adresează atât persoanelor care au mai practicat aceste sporturi, cât şi celor care îşi doresc să încerce pentru prima dată noi discipline, într-un mediu competiţional organizat, susţinând astfel performanţa şi dezvoltarea sportului de masă. Pe lângă cele 7 probe sportive vor avea loc şi activităţi cu caracter educaţional şi informativ: proiecţii de filme tematice, expoziţii şi workshopuri sportive susţinute de profesionişti cu experienţă – cu scopul de a populariza şi promova mişcarea ca parte integrantă a unei vieţi de calitate.

Citeste mai mult: adev.ro/rau4h0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.