EXCLUSIV! Inventatorul bârlãdean Adrian Rosca primeste finantare! (FOTO)

VICTORIE….Inventia multipremiatã la nivel de România, RosMar H a concitadinului nostru Adrian Rosca, a primit zilele trecute la Bucuresti o ofertã din partea unui puternic milionar român. Asadar, munca si visul bârlãdeanului Adrian Rosca devine realitate! Un multimilionar a vãzut potentialul inventiei lui Adrian Rosca, despre care auzise de la expozitiile unde acesta câstigase nenumãrate medalii de aur. Echipa inventatorului bârlãdean formatã din Marius Lupul si preotul Iuliian Ghimus, a fost alãturi de inventator, la fel cum a fost si ziarul Vremea Nouã, care a vãzut potentialul extraordinar al inventiei RosMar H.

Dupã cum bârlãdenii deja stiu din articolele noastre de pânã acum, municipiul Bârlad este pe cale sã devinã un punct important pe harta inventicii din România. Centrul de Inventicã fondat de Adrian Rosca alãturi de echipa sa este deja la finalizarea formalitãtilor, iar inventia RosMarH tocmai a fost prezentatã unui milionar român.

Reamintim cititorilor nostri datele principale, asa cum ne-au fost furnizate de inventator: proiectul RosMar H, bazat pe noua metodã de deplasare brevetatã în octombrie 2020, va crea o revolutie în domeniul auto-moto. Americanii spun simplu: “Dacã masina ta cîstigã duminica asta cursa, luni o vei vinde!”. Datoritã noii metode de deplasare, aceastã masinã româneascã va detrona campionul campionilor din domeniul auto, adicã dragsterul american alimentat cu metanol. Acest dragster de 11000 CP si 11000 Nm atinge 100 de kilometri pe orã în 0,4 secunde, pe asfalt. Nimeni de pe Pãmânt nu se poate apropia de performantele acestui dragster suprem. Masina cu aer comprimat RosMar Hreasca, datoritã faptului cã nu are roti motrice, va învinge acest dragster, ridicând toatã lumea auto-moto la un nivel uluitor. În acelasi timp, masina RosMar Hreasca va fi si cea mai performantã în teren greu, depãsind orice obstacol apãrut în cale. Masina aceasta româneascã va deveni cea mai ecologicã masinã de pe Pãmânt. Ea va lãsa aer curat, perfect respirabil, în marile orase poluate ale lumii. Masina RosMar Hreasca este, de fapt, un inertogenerator, adicã un dispozitiv care genereazã Forte G. Dupã cum se stie, aceste Forte G, produse convenabil, vor introduce efecte suplimentare asupra spatiu-timpului.

Inventatorul Adrian Rosca a bãtut palma zilele trecute cu un puternic milionar român, care s-a arãtat extrem de interesat de proiect. Dupã cum a declarat întotdeauna, Adrian Rosca intentioneazã ca o parte din productia masinii RosMar H sã se desfãsoare la Bârlad. Omul de afaceri, deja îndrãgostit de Moldova, va veni în zona noastrã, unde sperã cã va gãsi oportunitãti de investitii. Nu e un secret faptul cã Adrian Rosca este în atentia mai multor milionari care, în conditii convenabile, si-au declarat intentia de a investi la Bârlad. Aceste initiative se adaugã altor proiecte de dezvoltare a Bârladului concepute de echipa RosMar, proiecte care ar trebui începute imediat. Oportunitãtile de finantare a proiectului RosMar rãmân deschise si altor investitori; grupul de initiativã preconizeazã cresteri uluitoare ale valorii actiunilor RosMar H. Inventatorul Adrian Rosca si echipa sa acordã în continuare celor interesati sansa de a se alãtura proiectului.

CITITI SI: https://www.vremeanoua.ro/inventia-lui-adrian-rosca-a-uimit-afaceristii-barladeni-si-vor-sa-investeasca-in-ea/

https://www.vremeanoua.ro/voiculescu-interesat-de-inventia-rosmar-hreasca-de-la-salonul-auto-bucuresti-foto/

https://www.vremeanoua.ro/inventatorul-adrian-rosca-infiinteaza-centrul-de-inventica-rosmar-barlad-foto/

https://www.vremeanoua.ro/inventia-barladeanului-adrian-rosca-cautata-de-armata-romana-foto/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ