Invenția unor români ar putea revoluționa mâncarea viitorului: imprimanta 3D care printează sendvișuri și prăjituri: “Friptura de la bunica va deveni nostalgie”

Automatul cu sendvișuri și prăjituri se poate transforma în patru ani în imprimanta 3D cu sendvișuri și prăjituri. Sau chiar de alte bunătăți. Practic, la un astfel de aparat vei putea să-ți personalizezi mâncarea și să ajustezi și numărul de calorii. Totul în doar câteva minute și asta datorită unor români creativi care cred că ne vom raporta total diferit la mâncare și la gătit în viitorul foarte apropiat. “Mașinăria” e la stadiul de prototip, iar firma românească speră că ea va intra pe piață peste patru ani.

Mădălina Ilie a fost întotdeauna fascinată de mâncare, de bucătărie, de drumul pe care îl parcurge hrana noastră din grădină sau de la fermă până în bucătărie. A studiat de mică întregul lanț, fără măcar să știe că învață. Bunicul ei o lua cu el la restaurantele pe care le gestiona în județul Timiș. “Copil fiind, eram ca o sugativă de informație și îmi plăcea foarte mult domeniul. Făceam tot felul de lucruri cu el și mică fiind, am învățat multe, de la materia primă până la vânzarea produselor către client. Și am zis că ce fac azi e un tribut al acelei perioade. Cred că mi-a rămas în subconștient, undeva mi s-a conturat dorința de a revoluționa această industrie”, spune Mădălina, fondatoarea unui start-up, Manna Foods Solutions.
Citeşte întreaga ştire: Invenția unor români ar putea revoluționa mâncarea viitorului: imprimanta 3D care printează sendvișuri și prăjituri: “Friptura de la bunica va deveni nostalgie”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ