spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Învestirea noului manager al Spitalului Murgeni

- Advertisement -

FESTIVITATE Pe 21 mai, în zi de mare sãrbãtoare crestinã, de Sfintii Împãrati Constantin si Elena, a avut loc la spitalul din Murgeni învestirea noului manager, jr. Ionel Carp. Acesta a câstigat concursul de manager, neavând un alt concurent, acum câteva zile, în urma demisiei medicului Lilica Otel, manager în perioada 2004-2013. Dupã învestirea oficialã, în curtea spitalului s-au auzit cântecele grupului de pacienti, intitulat TeraPSI, condus de noul purtãtor de cuvânt al spitalului, as. Sergiu Stratulat.

Deschiderea primei sedinte a noului manager a fost organizatã cu toti angajatii unitãtii, cu participarea primarului orasului Murgeni, Ioan Buta. La invitatia organizatorilor, primarul Buta a tinut un cuvânt de felicitare la adresa noului manager al spitalului, si-a arãtat deschiderea fatã de problemele angajatilor (cunoscut fiind cã unitatea se aflã în subordinea Consiliului Local Murgeni) si si-a manifestat interesul pentru o colaborare fructuoasã cu noul manager al spitalului. Primarul Buta a lansat un îndemn la întelegere si progres, precum si o încurajare de a tine sus stacheta profesionalã cel putin la nivelul de pânã acum, iar tangential a atins si problemele comunitãtii locale (taxe si impozite, dezvoltare urbanã, spirit si implicare civicã). Managerul spitalului, Ionel Carp, care a urmat la cuvânt a subliniat cã doreste o bunã colaborare cu Primãria Murgeni si Consiliul Local Murgeni.

Spitalul Murgeni – primul acreditat din judet!

În acelasi discurs, Ionel Carp a dat citire hotãrârii Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor (CONAS) prin care Spitalul de Psihiatrie Murgeni a devenit primul spital din judetul Vaslui acreditat pentru a furniza servicii medicale de specialitate. În acelasi context, spitalul din Murgeni a devenit al 54-lea spital acreditat la nivel national. În încheierea sedintei, noul manager a tinut sã întãreascã ideea cã: „Spitalul de Psihiatrie Murgeni existã pentru bolnavi, iar noi suntem în slujba acestor semeni ai nostri doar pentru cã ei au nevoie de noi.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.