spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Investiție importantă într-o zonă din Transilvania cu potențial turistic uriaș. Este supranumită și Elveția României

- Advertisement -

Primăria comunei Șugag din județul Alba a demarat un proiect foarte important pentru dezvoltarea zonei turistice din Munții Șureanu. Este vorba despre investiția privind introducerea rețelei de apă potabilă în Luncile Prigoanei, proiect cu o valoare estimată de aproximativ 6 milioane de lei, fără TVA.

O licitație publică în acest scop a fost lansată marți, 18 octombrie 2022. Contractul se referă atât la realizarea documentației tehnice, cât și la verificarea tehnică a proiectării, respectiv la asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului și execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii. Ofertele operatorilor economici interesați pot fi depuse la sediul Primăriei Șugag până la data de 4 noiembrie 2022.

Potrivit caietului de sarcini, se propune înființarea reţelei de distribuţie a apei, cu o lungime totală de 8.190 de metri și realizarea unui număr total de 280 branșamente, cu lungime totala 2.240 de metri pentru un număr similar de parcele ce necesită utilități publice. Conform informațiilor culese din documentațiile de urbanism existente, zona are o populație permanentă de aproximativ 500 de locuitori, și un număr estimat de turiști de aproximativ 800 de persoane..https://adevarul.ro/stiri-locale/alba-iulia/investitie-importanta-intr-o-zona-din-transilvania-2214355.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.