spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Investitor din turism: „Este cel mai slab sezon estival din ultimii 30 de ani“. Atac la adresa primarului Constanţei, căruia i-a cerut demisia

- Advertisement -

Omul de afaceri Mohammad Murad a făcut o analiză a acestui sezon estival, afirmând că este cel mai slab din ultimii 30 de ani. La final, i-a cerut demisia primarului Constanţei, Vergil Chiţac.

Mohammad Murad a făcut pe pagina de Facebook mai multe comentarii vizavi de situaţia dezastruoasă în care  a ajuns turismul de pe litoralul românesc.

„Este un sezon foarte slab. E un număr foarte mic de persoane care se află pe litoral, de turişti. Săptămâna asta a fost record – 80.000, 90.000 de persoane în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut când au fost 140.000. Chiar am ajuns la 180.000 anul trecut. Multe persoane se întreabă de ce. Presa şi comentariile pe Facebook spun că preţurile sunt foarte mari pe litoral“, observă el.

Omul de afaceri spune că hotelierii nu au crescut preţurile cu toate că au crescut partea de alimente şi utilităţi în proporţie de 50-60 la sută.

„Preţurile de anul trecut s-au menţinut chiar dacă am avut această creştere şi hotelierii nu au avut intenţia de a creşte, în special prin luna martie când a căzut toată piaţa, motivul a fost foarte clar, războiul din Ucraina, ne-am trezit că s-au blocat vânzările şi cred că a fost un motiv să fim foarte atenţi la piaţă. Astăzi este cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. Numărul de turişti aflaţi pe litoral este cel mai mic din ultimii 30 de ani“, a conchis omul de afaceri.

Citeste mai mult: adev.ro/rf7xky

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.