spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Invitatie la Rock!

- Advertisement -

ROCK… Trei dintre cei mai buni chitaristi din Vaslui vor da sâmbãtã seara un recital de zile mari. Bogdan Bângã, Lucian Gruia si John Mititelu, acompaniati de Iulian Florea, Mihai Moraru, Cãlin Ciubotaru si Gelu Meraru vor interpreta piese celebre din repertoriul unor colosi ai genului. Organizatorii sperã ca eforturile lor sã se ridice la nivelul pretentiilor publicului si îi asteaptã pe toti iubitorii de gen, si nu numai, sã vinã sâmbãtã seara în Pub Rocambole.

Sâmbãtã, 27 noiembrie, Pub Rocambole si colaboratorii sãi propun vasluienilor un eveniment inedit intitulat generic ‘‘V3’’. Este vorba despre un show 100% live ce-i va avea ca protagonisti pe trei chiaristi din Vaslui, ce vor interpreta piese din repertoriul consacrat al unora dintre cei mai cunoscuti si influienti artisti de gen din lume, precum Joe Satriani, Stevie Ray Vaughan, David Gilmor (Pink Floyd), Mark Knopfler (Dire Straits), Jimi Hendrix sau Jeff Beck.

Câte un “V” pentru fiecare protagonist vasluian

În ordine, vor interpreta Bogdan Bângã (cunoscut si sub numele de Cretzu) – membru al trupei locale Qeta – acompaniat de Cãlin Ciubotariu (bass) si Mihai Moraru (tobe), Lucian Gruia (Trigger) – fost membru al trupei Shadows, actual la Ten Balls si Vital Insanity – acompaniat de cãtre Iulian Florea (tobe) si Gelu Meraru (bass) si John Mititelu (chitarist al grupului bucurestean ‘‘Butterflies in My Stomach’’, ex. Shadows, E-mail) – acompaniat de cãtre aceiasi Iulian Florea, Gelu Meraru si Trigger. Finalul show-ului va fi un featuring al celor trei chitaristi împreunã cu Alexandru Barbu pe post de vocalist alãturi de ceilalti instrumentisti prezenti si va contine piese surprizã dedicate publicului si evenimentului.

Intrarea liberã

Cei implicati s-au strãduit sã organizeze un spectacol bine pus la punct, cu muzicã bunã si bine cântatã, cu instalatie profesionalã de sunet si lumini si nu în ultimul rând, cu intrarea liberã, de aceea asteaptã prezenta si sustinerea unui public cât mai numeros.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.