16 C
Vaslui
07-oct.-2022

Ioan Lazãr din Negresti face un apel dureros: „Am mare nevoie de ajutorul vostru”!

- Advertisement -

APEL DUREROS… O tânãrã familie din orasul Negresti, trãieste o dramã cumplitã!  Ioan Lazãr, stâlpul casei, care a muncit în Anglia câtiva ani buni, a ajuns într-un spital din Turcia. Are cancer cu metastaze la baza craniului, la coloana vertebralã, la pelvis si glande limfatice la gât! Singura lui sansã de a trãi este o clinicã din Turcia, unde este acum internat de peste o sãptãmânã, dar costul tratamentelor este destul de mare, de ordinul zecilor de mii de euro! Oamenii cu suflet mare sunt rugati sã îl ajute, cu orice sumã, oricât de micã! Primãria orasului Negresti se alãturã solicitãrii familiei lui Ioan Lazãr si va acorda un ajutor familiei.

Ioan Lazãr cere ajutor. Este atât de dornic de a trãi încât a trecut peste orice orgoliu si vã roagã sã-l ajutati. La doar 29 de ani, are un cancer invaziv, complicat si cu sanse mici de supravietuire în România. Mama lui, sotia sa, surorile, toate s-au unit si au deschis o paginã pe Facebook „Împreunã pentru Ioan”, unde acesta a postat povestea sa, trista sa viatã, pe care o duce acum! Este pe patul de spital în Istambul, unde primeste tratament, care este extrem de costisitor! Mama lui Ioan, care nu are pensie, dar a luat un copil si l-a înfiat, plânge zilnic si se roagã de oricine sã-i ajute bãiatul grav bolnav! Iatã ce ne-a transmis chiar Ioan pentru cititorii nostri:

„Este o durere ce nu doresc nimãnui sã o simtã, ca si cum ti s-ar zdrobi osul în corp”

„Buna ziua. Mã numesc Lazãr Ioan, în vârsta de 29 de ani si am mare nevoie de ajutorul vostru dacã mi-l puteti acorda. În luna august 2021 am fost diagnosticat cu cancer nazofaringian cu metastaze la baza craniului, coloana vertebralã, o coastã în partea stângã, pelvis, fiind invadate si glandele limfatice de la gât. Timp de un an am fãcut chimioterapie si radioterapie pentru a tine boala sub control, tratamente în urma cãrora corpul mi-a fost slãbit din toate punctele de vedere. Acum, prelungirea vietii mele depinde de un tratament în TURCIA, unde am ajuns în urmã cu doar 3 zile, de urgentã, datoritã stãrii mele care s-a agravat din cauza metastazelor osoase. Cu exactitate însã, nu pot spune nici eu o sumã fixã deoarece sunt cheltuieli imprevizibile de la o sãptãmâna la alta, ce depãsesc enorm posibilitãtile mele financiare, în ceea ce priveste spitalizarea, tratamentul si calmantele prescrise de care am nevoie zilnic pentru a-mi mentine durerile infernale sub control. Este ceva ce nu doresc nimãnui sa simtã, ca si cum ti s-ar zdrobi osul în corp…. De aceea vom veni cu vesti ori de câte ori vor fi schimbãri asupra mea, în functie de hotãrârile domnilor doctori si în functie de evolutia stãrii mele si a tipului meu de cancer. DOAR cu ajutorul vostru pot beneficia de tratamentul de aici si totodatã de a-mi putea reîncepe o viata normala si sã îmi reintemeiez familia doritã, lucru care mã face sã îmi doresc si mai mult sã lupt. Vã multumesc!”, a scris Ioan Lazãr pentru oamenii buni, cu suflet mare si cu iubire de semeni si Dumnezeu!

Puteti dona în conturile de mai jos:

IOAN LAZAR

LIRE: GB19 REVO 0099 7068 8284 12

BIC: REVOGB21

EURO: GB19 REVO 0099 7068 8284 12

LEI: GB19 REVO 0099 7068 8284 12

Nume utilizator revolut: @ioan77lazar 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.