23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Ioana Ginghină vrea să facă un copil anul acesta: «Dacă nu, îmi iau gândul»

„Dacă nu fac copil până în septembrie, îmi iau gândul de la a mai fi mamă”, ne-a spus Ioana Ginghină. Artista consideră ca nu mai are vârsta necesară si răbdarea pentru a lua-o de la capăt cu scutecele. Vrea să facă nuntă frumoasă cu iubitul ei, Cristian Pitulice.

La trei ani de la divorțul de Alexandru Paoafopol, Ioana Ginghină este liniștită și împlinită. După un mariaj care a durat 13 ani, dintre care ultimul a fost mai tulbure, iată că actrița poate spune că a reușit să treacă de momentul despărțirii și să fie iubită.

La un an de la divorț, Ioana l-a întâlnit pe Cristian Pitulice, un bărbat alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, legătura dintre ei fiind una cât se poate de solidă. Au planuri de nuntă anul acesta, mai cu seamă la toamnă, iar Ioana face pregătiri intense  pentru acest frumos eveniment. Visează la o nuntă pe plajă, ca în filme.

„Va fi o nuntă frumoasă. Nu-mi doresc un eveniment mare. Doar cu cei apropiați noua. Vom fi ca în familie. Îmi doresc să fie pe plajă, la mare, soare”, ne-a mai spus Ioana…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ioana-ginghina-636147.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here