spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Iohannis, despre tragedia de la Crevedia: Nu pot să accept explicații de genul că pe noi nu ne-a sesizat nimeni

- Advertisement -

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, marți, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, unde a vizitat răniţii din incendiul de la Crevedia.

ACTUALIZARE 15:40 Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis, după vizită: „Am fost in vizită. Am vizitat pompierii răniți, care sunt aici, în spital. Am întâlnit două categorii de persoane, pe care, trebuie să recunosc, că le admir: pompierii, care a fost la intervenție, profesioniști hotărâți, dăruiti si care, din păcate, au fost răniți în cadrul aceste intervenții, pe de altă parte, medicii, întregul corp medical care s-a mobilizat incredibil. Au salvat vieți și destine. Și unii și alți au toată aprecierea și admirația mea. Pe pacienți i-am întrebat și despre intervenție, am avut un dialog cu ei și le-am dorit însănătoșire grabnică, iar pe cei din corpul medical i-am felicitat pentru munca pe care o fac, nu doar acum, în fiecare zi. Acum este foarte important ca persoanele care au suferit să primească tot ce se poate face, ca cei care sunt răniți să poată să revină cât mai repede la munca lor. Este momentul să ne gândim și la familiile victinmelor, să le arătăm că suntem real alături de ei, că înțelegem suferința și fiecare în zona lui încearcă să vină cu un ajutor pentru ei….

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/klaus-iohannis-va-merge-la-spitalul-floreasca-pentru-a-i-vizita-pe-cei-raniti-in-exploziile-de-la-crevedia-2484253

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.